Je libo smoothie nebo zmrzku? Mrkni na tyto ultimátní tipy a využívej potenciál Many naplno!

Je libo smoothie nebo zmrzku? Mrkni na tyto ultimátní tipy a využívej potenciál Many naplno!

Že je Mana zdravá a zároveň skvěle chutná, už jistě víš. Napadlo tě však někdy, že Manu nemusíš jen pít? Rovněž se nemusíš spokojit pouze se dvěma příchutěmi! Ve skutečnosti máš hromadu dalších možností a právě o tom je tento článek. Posbírali jsme ty nejlepší nápady a vychytávky nejen od nás z Many, ale také z řad našich zákazníků. Mysleli jsme přitom jak na uživatele ManaPowderu, tak i na fanoušky našich drinků. Chceš vědět víc? Začti se do článku a odhal plný potenciál Many! 

ManaPowder – nejuniverzálnější prášek galaxie!

  • Ještě jemnější konzistence? Po smíchání ManaPowderu s vodou nech jídlo 2 minuty odstát a poté ho znovu protřepej. Nebo – pokud ti to čas dovolí – použij mixér pro dokonale hedvábnou konzistenci. Uvidíš, že takhle se ti bude Mana úplně rozplývat na jazyku.
  • Pohraj si s teplotou! Chlazená Mana chutná skvěle! Přidej k ní led nebo ji na chvíli odlož do lednice, kde vydrží až 24 hodin. Měj na paměti ovšem i to, že v lednici zhoustne. ManaPowder je nicméně možné zalít i teplou vodou, a to o maximální teplotě 40 °C. Při vyšší teplotě by totiž došlo ke ztrátě výživových hodnot.
  • Dvojnásobné nakopnutí! Neumíš si představit ráno bez snídaně a pořádné kávy? Zkus to efektivněji! Přidej do rozmíchaného ManaPowderu espresso nebo trochu černé kávy a nakopni se nejen kávou, ale také pořádnou dávkou vitamínů a minerálů! Mixér není třeba – stačí promíchat ručně.
  • Použij rostlinné mléko místo vody! Našimi favority jsou mandlové a ovesné. Použij 150 ml mléka na každých 200 kcal ManaPowderu (1 originální Mana odměrka nebo 2,5 polévkových lžic). 
  • Experimentuj s chutí! Mixuj Manu s ovocem, zeleninou či kořením. Jediným limitem je tvá fantazie! Za nás chutná skvěle kombinace ManaPowderu, banánu, kardamonu a kešu oříšků, případně kokosu a perníkového koření. Variací je opravdu nekonečně mnoho – mrkni na naši stránku s recepty a inspiruj se! 
  • Zajímají tě další skvělé tipy a novinky z Many? Sleduj náš Instagram a už ti nic neuteče!

  • Nutričně nadupané zákusky. Stačí nahradit část mouky ManaPowderem a můžeš si vytvořit jemné těsto pro výrobu zdravějších dezertů! My v Maně jsme si nejvíce oblíbili ManaPowder kokosové kuličky – naprosté „must have“ pro všechny milovníky kokosu.
  • ManaDrinky jsou ve hře také 

  • Podávej ho chlazený. ManaDrink sice není třeba uchovávat v lednici, ale proč nebýt občas rebel. :) Chlazení totiž sluší nejen ManaPowderu ale i drinkům! Šoupni je do lednice nebo přidej pár kostek ledu a tadá – osvěžující drink je na světě! 
  • Vyrob si nanuky. Doma chtějí mlsat, ale ty nemáš čas zajít do obchodu? Není nic jednoduššího, než smíchat ManaDrink třeba s rozmixovanými jahodami, nalít do formy na nanuky nebo do formiček na led a počkat. Jakmile zmrzne, máš zdravou a osvěžující svačinu! Děti to naprosto milují!
  • Suprový nanuk si můžeš vyrobit i z ManaDrinku, rostlinného mléka a rozmixovaných jahod!

  • Vykouzli smoothie. Ačkoli je ManaDrink určen k okamžité konzumaci, lze jej použít i pro přípravu smoothies. S ovocem, zeleninou či kořením. Třeba kombinace ManaDrinku Origin se skořicí nebo medem je naprostá bomba! 
  • Udělej zdravý pudink. Stačí vzít misku, smíchat v ní ManaDrink s chia semínky (na jeden ManaDrink zhruba 15 čajových lžiček, ale můžeš přidat více/méně), nechat směs ztuhnout v lednici a voilà! Chia semínka jsou malý zázrak – díky obsahu antioxidantů, esenciálních omega-3 mastných kyselin, vlákniny a bílkovin jsou na přípravu pudinku ideální! Můžeš taky dozdobit ovocem dle libosti.
  • Bonusové tipy na efektivní skladování 

    ManaPowder má trvanlivost až 18 měsíců, která sa však po otěvření – logicky – snižuje na 1 měsíc. Víš však o tom, že když ManaPowder po otevření přesypeš do vzduchotěsné nádoby, prodloužíš jeho trvanlivost až na 6 měsíců? Je však důležité, aby byla nádoba skladovaná v temnu a suchu.

    Ideálním řešením jsou různé dózy na doplňky stravy pro sportovce – většina je vyrobena z neprůsvitných plastových materiálů. Tyto nádoby jsou pro uchování prášku ideální: manipulace je pohodlnější a jsou víceméně nerozbitné. Je však třeba dát pozor na to, aby byla dóza vyrobena z plastu, který je určen k uchovávání potravin. Z hlediska udržitelnosti by se dala využít i zavařovačka, je ale potřeba ji uchovat v dostatečně temném místě. 

    Nebo si můžeš pořídit uzavíratelný silikonový sáček, který je možné opakovaně otevírat a zavírat – vzduch se v tomto případě dá před uzavřením hezky vytlačit ven. Tahle varianta navíc zabere i minimum místa a je k dostání ve více velikostech. (Karle, díky za skvělý tip!)

    The Latest posts

    Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

    Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

    Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

    Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

    „Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

    „Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many