Mana startuje rok 2019 s třemi novými příchutěmi

Mana startuje rok 2019 s třemi novými příchutěmi

 

Tři nové příchutě Mana | Drink Mark 5 už na vás netrpělivě čekají. Jsme nadšení, že se nám podařilo uvést na trh tři produktové inovace, které reagují na stále posilující trend zdravého, hodnotného a udržitelného stravování. Dosud jste si mohli sáhnout jen po původní originální chuti, která se bude nyní prodávat pod názvem Origin.

Mana Drinky s příchutí Sunlight a Love, které můžete znát z předobjednávek, ještě doplnil Dream. Fantastickou kakaovou chuť i barvu zde obstarává pravé kakao. Pojmenování Drinku je jen jemným návodem, čemu by se měla chuť blížit. Přeci jenom každý ví sám nejlépe, jak pro něj chutná sen, sluneční svit nebo třeba láska. Je to o zážitku a pocitech, které v těchto situacích zažíváte.

Vyzkoušejte naše dokonalé příchutě:

Mana Drink | Dream božské kakao

Mana Drink | Love smyslná jahoda s malinou

Mana Drink | Sunlight prosluněný tropickým létem

Nové příchutě. Nutričně kompletní.

Během vývoje příchutí bylo nejdůležitější, aby se nám opět podařilo vyrobit nutričně kompletní produkt bez přidaných látek a konzervantů, který i přes přidané příchutě bude mít nadále stejné nutriční složení. A to přesně 400 kcal energie, což odpovídá 20 % průměrné denní nutriční potřeby.

Všechny ochucené Drinky mají stejné výživové složení jako Mana Origin – jeden Drink tedy obsahuje neuvěřitelných 20 g bílkovin, 27 vitamínů a minerálů, komplexní sacharidy, prospěšnou vlákninu a hodnotné tuky, které vás rychle zasytí a nastartují váš organismus.

Při objednání online stojí jeden Drink 74 Kč, v maloobchodních sítích je doporučená cena 84,90 Kč, což je stále nízká částka za jednu porci kvalitního jídla v poměru jedné investované koruny na jednu nutričně kompletní kilokalorii.

Věříme, že budete mít z Drinků Sunlight, Love a Dream stejně velkou radost jako my.

Přejeme vše nejlepší do nového roku s Manou!

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many