Ahoj, tak a je to tady, na tomto upgradu jsme dělali dlouho. Vylepšení, která jsme na složení udělali, jsou hlavně "pod kapotou" než-li navenek. Díky detailnějším laboratorním analýzám a klinickým studiím jsme schopni vidět o něco více než kdy předtím a to opět díky vědě, která posouvá naše vlastní hranice. Novou, lepší Manu Mark 4 odesíláme právě teď.
Více vitamínů a stopových minerálů.
V Maně Mark 4 jsme upravili množství vitamínů B-komplexu, které přispívají k vašem lepšímu energetickému metabolismu, psychické činnosti a činnosti nervové soustavy, k funkcím imunitního systému, ke snížení únavy, vyčerpání a mnoha dalším buněčným funkcím. Navýšili jsme thiamin, niacin, kyselinu pantothenovou a biotin. Dvojnásobně jsme navýšili vitamín B12 a vitamín B9, které společně přispívají k normálnímu metabolismu homocysteinu. Zvýšili jsme také množství jodu a zinku, které přispívají například k normální činnosti štítné žlázy a k plodnosti. Nezapomněli jsme ani na vitamín C, který jsme zvýšili o 25 %.
Komplexní zastoupení aminokyselin.
Zdrojem aminokyselin v Maně je kombinace sojové a ovesné bílkoviny. Na základě laboratorních analýz jsme si jisti, že Mana obsahuje všechny neesenciální i esenciální aminokyseliny v dostatečném množství. Mana Mark 4 obsahuje 101 g bílkovin v denní dávce a složení aminokyselin a vyčíslení jejich množství nyní najdete na webovém štítku. Aminokyseliny, které získáme příjmem bílkovin, jsou nezbytné především pro tvorbu a obnovu tkání organismu, zajišťují transport látek a jsou potřebné pro syntézu mnoha hormonů.
Bohaté spektrum mastných kyselin.
Použitím ještě lepších zdrojů rostlinných olejů jsme dosáhli vynikající komplexity mastných kyselin, vedle již tradičních DHA a EPA, které přispívají k normální činnosti srdce. V Maně obsažená nenasycená mastná kyselina alfa-linolenová přispívá například k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Jistě potěší 2,5 g kyseliny asklepové, nezbytné součásti srdečních lipidů a 200 mg kyseliny nervonové a lignocerové, klíčových pro stavbu vaší nervové tkáně. Poměr omega-3 k omega-6 mastným kyselinám je vynikající 1:2.