Super Mana. Výrobní update #2.

Super Mana. Výrobní update #2.

 

Do této zprávy se nám moc nechce, nicméně je to realita. Na odesílání drinku nabíráme zpoždění a termín musíme posunout na 3. čtvtletí 2016.

Proč zpoždění ?

První zdržení jsme nabrali v moment vyjednávání o vlastním designu lahve. Výsledkem bylo, že jsme se dostali na astronomické výrobní náklady (celá linka na míru cca 3,5mil EUR). Z tohoto důvodu musíme použít co nejlepší současný produkční design lahve, tak aby vyhovoval našim požadavkům na 1 letou spotřebu bez nutnosti chlazení. To je priorita. 

Začali jsem tedy intenzivně hledat po celé Evropě a v tuto chvíli máme dva zpracovatele, se kterými již procházíme prvotním testováním a vývojem hlavně chuti a stabilizace finálního drinku na jejich linkách. Náročností a současně nutností prověření správnosti této fáze je čas, protože vzhledem k extrémním požadavkům, které máme, musíme čekat na laboratorní výsledky po uplynulých měsících testu. Dále to celé musíme absolvovat ve třech kolech v rozdílných množstvích produkce. A to je zpoždění číslo dvě.

Funkce před formou.

Vlastní design lahve je to co opravdu chceme ale přijde nám zároveň na hlavu brzdit tak skvělý produkt jen proto, že není možné vyrobit design, který můžeme vyrobit později. Stejně tak, jako byla první MANA vyráběna do Ikea sáčků v garáži, tak drink může také projít svou evolucí. O designu, kterým jsme se nakonec rozhodli jít budeme informovat začátkem Dubna 2016

Kdy tedy bude drink ready ?

V tuto chvíli máme optimistický odhad 3 čtvtletí 2016, a to i vzhledem k tomu, že musíme čekat na první volné výrobní okno. Nicméně vzhledem k tomu, že jsme se pustili na současném trhu do velmi unikátního produktu, tak procházíme i takzvaným “pionýrstvým”, tedy někdy prorážením nových věcí, které jsou nejen pro nás ale také pro zpracovatele unikátní. Makáme na maximum, aby byl drink co nejdříve ve vašich rukou, sami se nemůžeme dočkat! I když termín vypadá daleko, tak pro nás je to za dveřmi, čas teď letí strašně rychle a my se snažíme držet krok.

Budeme rádi, když s námi budete komunikovat a v případě, že se vám na drink čekat nechce, rádi zašleme updatovanou verzi práškové MANY MARK 2 v2, ze které si můžete udělat drink vlastní.

Díky za podporu. Jakub

tumblr_inline_o1xgz7NYDB1shh0v2_500

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many