blogy

31. květen 2022

Zdravé jídlo do školy i do práce: Lehká svačina nebo rychlý oběd, který tě nakopne k lepším výkonům

Nestíháš deadliny, šéf ti dýchá na záda a ze všech stran se na tebe sypou další úkoly? Nebo tě čeká zkouškové letního semestru a ty se od rána do večera šrotíš v knihovně? V takových momentech je každá minuta dobrá… Abys ale psychický i fyzický nápor s klidem ustál, potřebuješ pořádně jíst. Máme pro tebe super řešení, jak neztrácet čas a zároveň svému tělu dodat vše, co ke správnému fungování potřebuje. Zbystři smysly, kopni do sebe Manu a sleduj, jak ti tvůj mozek poděkuje!

Představ si 100% rostlinný, složením i chutí dokonale vyvážený „fastfood“, který na tebe poslušně čeká v lednici nebo ve skříňce, aby tě připravil na každý další náročný den. Nepotřebuje žádnou přípravu a když ho sníš, tvoje tělo tě odmění zvýšenou pozorností, lepší pamětí a odbouráním únavy. Zdá se ti to jako sen? Nenech se mýlit – tohle všechno je Mana!

Výhody Many: 

  • nakopne a zároveň zasytí
  • zlepšuje soustředění a výkon
  • podporuje paměť
  • kompaktní a praktické balení
  • dlouhá trvanlivost
  • variabilita – mrkni na recepty
  • skvělá chuť

Energie, soustředění a dokonalý výkon. To je Mana!

Celé dopoledne makáš, na svačinu není čas a v polední pauze do sebe nacpeš fastfood z prvního stánku, který potkáš. Zbytek dne už jen v polospánku hibernuješ, aniž by jsi se dokázal dostatečně soustředit… Tak to se ti s Manou rozhodně nestane. Je lehká a díky vyváženému poměru bílkovin, tuků a sacharidů má nízký glykemický index (29) a tak ti zajistí stabilní přísun energie.

Rychlý oběd, který tě nejen nezabije, ale posílí

O dostatečnou soustředěnost během celého dne se postará MCT C8 kokosový olej a omega-6 a omega-3 mastné kyseliny, které instantně potlačují únavu, zlepšují výkon a z dlouhodobého hlediska výrazně zvyšují schopnost soustředění. Na jejich fascinujících účincích se shoduje mnoho mezinárodních vědeckých studií, proto je výzkumný tým Many zařadil do složení vytvořil oběd, který tvůj pracovní výkon posune na novou úroveň.

Zdravá svačina, po které si všechno pamatuješ

Kromě zvýšení pozornosti mají omega-3 nenasycené mastné kyseliny ještě jednu fascinující superschopnost: Z dlouhodobého hlediska výrazně zlepšují paměť, což během náročných pracovních dní i zkouškového období bezpochyby oceníš. Již 1 porce Many ti dodá tolik omega-3 jako 50 g kvalitního lososa! Mozek se dokáže mnohem lépe soustředit, informace ukládat do dlouhodobé paměti a pak je použít v tu správnou chvíli.

Dlouhodobou paměť posílí i v Maně obsažený vitamín D3, který zároveň nakopne imunitní procesy a pomůže ti tak lépe zvládat stres. Díky vyváženému poměru minerálů, vitamínů a antioxidantů si po práci tvoje tělo navíc dostatečně odpočine, dosáhne kvalitnějšího spánku a ty jsi tak ráno fresh na nové pracovní výzvy.

Novinka

Liquid error (sections/pf-f0b00993 line 130): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Božsky čokoládová a zároveň zdravá svačinka plná bílkovin, vlákniny, vitamínů a minerálů. Ideální řešení pro děti do školy.

Koupit

Jídlo na cesty: Zažeň hlad kdekoli a kdykoli

Ať už sedíš u monitoru v kanceláři, nad skriptama v knihovně nebo za volantem v koloně, ManaDrink máš vždy po ruce. Kompaktní balení se vejde do kabelky, batůžku i kapsy od bundy a jakmile přijde hlad, stačí otočit víčkem. Krom toho tě ManaDrink ušetří od drobků v klávesnici nebo od trapné chvilky u zrcadla, kdy se tajně snažíš zbavit fleku na límečku bílé košile. Prostě win-win.

Pokrm podle tvého gusta: Snídaňová kaše, lehký oběd nebo vychlazený drink

Nakonec jeden podstatný, neodmyslitelný aspekt každého plnohodnotného pokrmu: intenzivní chuťový a vizuální zážitek. I když jsi v tom největším pracovním zápřahu, jídlo je třeba pořádně vychutnat. ManaPowder poskytuje nejen možnost rychlého oběda s extrémně snadnou přípravou, ale i prostor pro kulinářskou improvizaci bez větší časové náročnosti.

Připrav si super snídaňovou kaši s ovocem, namixuj si dokonale vyváženou svačinu s oříšky a semínky nebo nebo si vychutnej svěží, ledově osvěžující chuť nápoje zrovna vytaženého z ledničky. Je celkem jedno, jak velký máš hlad – ManaPowder si namícháš v poměru, který ti vyhovuje. 

Novinka

Liquid error (sections/pf-f0b00993 line 151): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Kompletní jídlo ve formě prášku. Lahodná, vanilkovo-ovesná chuť. Můžeš mixovat s ovocem, zeleninou, ořechy, kořením či kávou. Jediným limitem je tvoje fantazie.

Koupit

Tak co myslíš, není to ideální řešení? Nahraď nezdravý fastfood během rychlé svačinové a obědové pauzy porcí vyvážené Many a uvidíš, že ti poděkuje nejen tvůj šéf, ale i mozkové buňky a košile. 

Liquid error (sections/pf-f0b00993 line 151): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-f0b00993 line 172): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-f0b00993 line 193): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-f0b00993 line 214): product form must be given a product