Čokoládový ManaPowder a Family Pack jsou tady! Generace Mark 6 je kompletní

Čokoládový ManaPowder a Family Pack jsou tady! Generace Mark 6 je kompletní

Mise Mark 6 hlásí úspěšné přistání a uvedení do provozu! Řeč je o naší nejnovější a nejpokročilejší receptuře Mark 6 a zkompletování produktového portfolia. Odteď si totiž na našem webu můžeš objednat božsky čokoládovou Manu už i ve formě prášku. Na výběr je aktuálně ManaPowder (také ve verzi Family Pack o obsahu 56 000 kcal) i ManaDrink v příchutích Origin a Choco. Další příchutě v tuto chvíli nejsou na cestě. Místo toho se nyní soustředíme na další zdokonalování dokonalého, ať už se jedná o složení prášku, drinku nebo našeho burgeru. Navíc, naši úžasní kolegové v oddělení vědy a výzkumu neustále pracují na vývoji nových produktů. 

Rok 2020 je ve znamení nejnovější, nutričně dokonalé receptury Mark 6. Po uvedení ManaPowderu a ManaDrinku v neutrální příchuti Origin následoval ManaDrink Choco. Volba čokoládové příchuti byla ohledem na širokou oblíbenost kakaa i zpětnou vazbu od našich zákazníků jednoznačná. Po krátké době se nyní k čokoládovému drinku přidává i prášek. Na našem webu si tak můžeš objednat ManaPowder Choco (odesíláme podle pořadí objednávek ke konci srpna), který nabízíme také v nejvýhodnějším a nejekologičtějším rodinném formátu jako Family Pack Choco. Ten odesíláme do 24 hodin od objednání. A zdarma.

Chceme pokračovat ve vědeckém bádání a dál posouvat hranice

Tímto je generace Mark 6 kompletní. Oproti starší generaci Mark 5, která nabídla čtyři příchutě, nabídne nová řada sice příchutě jen dvě, ale zato chuťově obě skvělé a navíc nutričně o level lepší. Po pečlivém zvážení jsme se rozhodli namísto vývoje dalších příchutí investovat ušetřenou energii i finance do dalšího vědeckého bádání i do nových výrobních technologií. A kdoví – možná přijdeme za čas s jak novou příchutí, tak třeba zase úplně s novým produktem, který posune udržitelné rostlinné potraviny zas o něco dál. Děláme pro to všechno.

ManaPowder™ Choco

1 444 Kč

  

Milovníkům příchutí bychom chtěli vzkázat – nebojte se Origin kombinovat! :) Limitem je pouze vlastní fantazie. Kdo nás zná déle, ví, že například prášek Origin lze mixovat s ovocem, zeleninou, oříšky, kořením, ale i s kávou. Dá se použít jako základ do těsta na palačinky či koláče. Možnosti jsou nekonečné. Totéž ale platí i o příchuti Choco. Vyzkoušej například ověřené spojení ManaPowderu Choco s banány nebo se skořicí. Pokud hledáš inspiraci, podívej se na naši stránku s recepty. Budeme ji postupně rozšiřovat o další tipy. 

Spojení Mark 6 a prvotřídního kakaa je zkrátka geniální

Receptura Mark 6 přináší významný nutriční pokrok. Ve zkratce, obsahuje 8 nových ingrediencí, celkem 42 rostlinných, nutričně bohatých surovin. 6 zdrojů proteinů, 6 zdrojů tuků a 8 zdrojů vlákniny. 9 esenciálních aminokyselin, 14 esenciálních vitamínů, 17 esenciálních minerálů, 2 esenciální mastné kyseliny. Dohromady tedy 42 esenciálních živin, které si naše tělo nedokáže vytvořit a které jsou nezbytné pro správné fungování našeho organismu. V případě draslíku, hořčíku a zinku jsme navíc začali používat nové, chelatované formy těchto minerálů, které jsou biologicky lépe využitelné. V případě našich nejnovějších produktů ManaPowder Choco a Family Pack Choco podtrhuje dokonalé nutriční složení prvotřídní kakaový prášek, který skvěle chutná a navíc obsahuje řadu antioxidantů, vitamínů i minerálů. A v neposlední řadě zlepšuje náladu :)

Family Pack Choco

5 899 Kč

  

Nová generace přinesla i sjednocení názvosloví produktů

S kompletací produktové rodiny generace Mark 6 přichází i sjednocení názvosloví. Prášek je ManaPowder, nápoj se jmenuje ManaDrink a rodinné balení je Family Pack. Za tímto názvem pak vždy následuje příchuť. Aktuálně tedy naše produktové portfolio vypadá následovně:

  • ManaPowder Origin
  • ManaDrink Origin
  • Family Pack Origin
  • ManaPowder Choco
  • ManaDrink Choco
  • Family Pack Choco

A nesmíme zapomenout na ManaBurger, který již doručujeme v rámci Prahy a brzy snad i do zbytku republiky.

Kdyby bylo cokoliv nejasné, k dispozici je naše zákaznická podpora, která funguje během pracovních dnů od 8:00 do 18:00. Stačí napsat na podpora@mojamana.cz nebo zavolat na +420 228 883 296.

Obrovské díky všem za podporu! Posouvá nás to dál.

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many