Manu si nově můžete vyzvednout cestou z práce. Vybírejte z více než 2 500 výdejních míst!

Manu si nově můžete vyzvednout cestou z práce. Vybírejte z více než 2 500 výdejních míst!
Jsme nadšení, když vás můžeme informovat o novinkách v Maně a vylepšeních pro vás, naše zákazníky. Teď se nám jedno zásadní vylepšení, po kterém jste volali, povedlo úspěšně zavést. Díky naší spolupráci se Zásilkovnou si nyní Manu můžete nově vyzvednout na jednom z více než 2 500 výdejních míst! 

 Už nemusíte doma čekat na kurýra, nebo si Manu nechat posílat do práce. Nyní si u nás můžete vybrat jako způsob dodání Zásilkovnu, službu, která nabízí v České republice více než dva a půl tisíce výdejních míst a alespoň jednu výdejnu má v každém městě nad pět tisíc obyvatel. Svůj balík s Manou si tak nyní můžete vyzvednout téměř kdekoliv a kdykoliv!

A navíc! Stejně jako při doručení kurýrem, ani za doručení Many do jednoho z výdejních míst Zásilkovny u nás nemusíte platit. I v tomto případě jsme pro vás zachovali doručení zdarma u všech objednávek nad tisíc korun.

Jak si Manu objednat na některé z výdejních míst?

Při výběru způsobu doručení v košíku našeho eshopu si nyní můžete zvolit z nabídky 'Doručení na adresu' nebo 'Zásilkovna'. Konkrétní výdejní místo si můžete vybrat až po dokončení objednávky.

Pokud jste z většího města, nemusíte nic řešit. V okolí vašeho domova či práce rozhodně najdete nějaké výdejní místo, jehož otevírací doba vám bude vyhovovat. Rovnou tedy Manu objednejte, zaplaťte a poté si pohodlně vyberte výdejní místo.

Pokud jste z menšího města či vesnice a nejste si jisti, zda se ve vašem okolí nachází výdejní místo Zásilkovny, doporučujeme, abyste se před zaplacením objednávky nejprve raději podívali do této mapy a seznam míst si ověřili: https://www.zasilkovna.cz/pobocky Zde najdete nejen, kde je vaše nejbližší pobočka, ale můžete si také ověřit konkrétní otevírací dobu. 

Objednávka 2 a více velkých balení Many

Některá menší výdejní místa nepřijímají balíky s váhou nad 5 kg. Pokud si tedy objednáváte dvě a více velkých balení Many najednou (jeden box s práškem má přibližně 3,5 kg, jeden box s drinky váží 4,8 kg), může se stát, že některá ze Zásilkoven ve vašem okolí nebude z kapacitních důvodů k dispozici. Doporučujeme proto, abyste si kapacitu dané Zásilkovny nejprve ověřili. Na odkaze výše si můžete vyfiltrovat jen ty pobočky, které jsou schopny balíky nad 5 kg převzít.

Objednávka 3 a více velkých balení Many

Pravidla Zásilkovny nám zároveň určují maximální váhu jednoho balíku, a ta je 10 kg. Pokud si tedy u nás objednáte tři a více velkých balení prášku nebo drinku, musíme vám Manu poslat ve dvou baleních. Balíky samozřejmě odesíláme najednou, společně by tedy měly dorazit i do vaší zvolené pobočky Zásilkovny. Ve výjimečných případech může z logistických důvodů Zásilkovny dojít k tomu, že vaše balíky dorazí do výdejní pobočky zvlášť, například s jednodenním rozestupem. Bohužel toto nejsme schopni ovlivnit.

Pokud byste si náhodou nevěděli přesto rady, kontaktujte naše šikovné kolegyně na zákaznické podpoře na emailu: podpora@mojemana.cz nebo na telefonním čísle +420 228 883 296.

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many