Mana pohání esports tým Slavie Praha!

Mana pohání esports tým Slavie Praha!

Představujeme nového partnera! Mana nyní spolupracuje na výživnějším esports s profesionálním týmem Slavie Praha. Mana je pro svět profesionálních hráčů videoher jako stvořená. Náročné hodiny tréninku a dlouhé turnaje si žádají jídlo, které je rychlé, lehké a zároveň nutričně vyvážené. Právě proto si Manu jako svůj “hnací motor” vybrali esports hráči týmu SUPERSLAVIA. S ManaDrinkem i ManaPowderem ušetří čas, doplní energii a udrží focus pro maximální výkon.  

Mana navázala partnerství s nejúspěšnějším českým fotbalovým klubem posledních let, s klubem z Prahy 10. Z městské části, kde se před lety zrodila i Mana a postupně se vypracovala z garážového startupu v inovativního výrobce moderních a ekologicky šetrných potravin.

Společně nám záleží na tom, aby se nejen samotní hráči správně stravovali, ale aby šli kladným příkladem celé herní komunitě. Jsme si dobře vědomi možných negativních jevů v oblasti elektronických sportů, a proto se spojujeme se Slavií a společně se zaměříme na informovanost v oblastech zdraví, stravování, cvičení a udržitelnosti. 

„Chceme s Manou přispět ke zdravému rozvoji tohoto nového, moderního sportu a vyvrátit předsudky o nezdravém životním stylu všech, kteří se esports věnují,“ říká tvůrce Many a CEO Jakub Krejčík. 

„Jako profesionální hráč esports musím trénovat řadu hodin, i když je to někdy psychicky náročné. Díky Maně ušetřím čas, který bych jinak strávil přípravou jídla. Vyhnu se junk-foodu, jednoduše doplním vyváženou energii, cítím se lehce a můžu dál udržet focus a pokračovat v tréninku,“ říká jeden ze zástupců slávistického esports týmu Martin „Kobby“ Strnad. Ten se připravuje na českou e:LIGU v nové hře FIFA 21 na platformě PlayStation 4. Vloni reprezentant Slavie obsadil na této největší události FIFA esports scény v Česku druhé místo. 

Mana ale bude hráčům Slavie dodávat energii i při mezinárodních střetnutích. Už v pondělí 9. listopadu čeká dalšího reprezentanta sešívaných Jakuba „Cpt.Kubajz“ Pudila bitva ve FIFA 21s jedním z nejlepších světových hráčů Curtis „Paps“ Poole z anglického West Hamu. Přímý přenos z utkání můžete sledovat na Facebooku SK Slavia Praha.

Naše nutričně kompletní potraviny zdaleka nepomáhají ve výkonu jen slávistickým hráčům videoher, ale i samotným fotbalistům. Už brzy se vše dozvíš! 

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many