novinka

31. srpen 2023

Nová Mana je modrá. Berries je čistá magie.

Nová Mana Berries je tady.

Přijde ti, že u nás v Maně za poslední dobu přibylo mnoho pompézních novinek? Ano, a zdaleka nekončíme! Dnes ti s velkou radostí představujeme lesní plody ve své nejlepší podobě. Modrá Mana Berries je nejen chuť, ale kouzelný zážitek. Magická příchuť Berries přichází hned ve všech formátech u Drinku, Powderu i Family Packu –⁠ a zbrusu nové ManaBar.

Pro Berries už nemusíš do lesa

Pro osvěžující chuť tvých nejoblíbenějších sladkých bobulí, jako jsou borůvky, maliny, ostružiny, rybíz a lesní jahody, už nemusíš chodit daleko. S příchodem Many Mark 8 jsme si dali za cíl rozšířit nabídku příchutí, aby byla pestrá tak jako skupina našich zákazníků, a nabídnout ti větší rozmanitost. Po povznášející příchuti Lime Cake uvádíme nové vyvrcholení léta –⁠ Berries.

Mana Berries přináší magickou symfonii lesních plodů. Sametově hebká struktura receptury Mark 8 s dokonale vyváženým nutričním profilem tak získala další neocenitelný benefit v podobě nové chuti, která skvěle osvěží a potěší ovocnou chuťovou explozí nejen v létě.

„Nová Mana je konečně MODRÁ! Berries jsme uvedli poprvé v historii ve formě prášku, nápoje a nově jako nutričně kompletní tyčinku ManaBar. Tým odvedl výbornou práci a jsem si jistý, že si příchuť lesního ovoce získá i vás.” Jakub Krejčík, CEO

Hladina štěstí v každém soustu

Nová svěží chuť po lesním ovoci tě určitě už nalákala, ale lahodná chuť není vše, co Berries nabízí. Právě lesní plody dodávají tělu nálož antioxidantů a prospívají zdraví. Antioxidanty chrání tělo před poškozením buněk, předčasném stárnutí a poškození pokožky, rozvoji nemocí a účinně posilují imunitu.

Vedle účinných antioxidantů vitamínu C, E a karotenoidů, můžeš u Powderu a Drinku Berries k antioxidantům počítat hlavně tzv. antokyany. Antokyany jsou důvodem, proč jsou borůvky modré a maliny červené, a tak dodávají i naší Mana Berries krásnou fialovou barvu. Krom antioxidačních účinků můžeme k pozitivům antokyanů počítat také např. podporu zdraví očí a jejich ochranný vliv na zrak. Dále prospívají růstu dobrých bakterií ve střevě.

Zbrusu nová ManaBar Berries

Zcela neporazitelnou kombinací je naše nová nutričně kompletní tyčinka ManaBar se šťavnatou chutí lesních plodů. Infuzovaný černý rybíz dává ManaBar Berries famózní ovocnou, svěží chuť. Dále do Berries tyčinky přidáváme přírodní koncentrát z černého rybízu a borůvek. U ManaBar můžeš očekávat přirozenou chuť, na rozdíl od některých tyčinek s vysokým obsahem bílkovin, které mohou mít umělou chuť. ManaBar je křehká a díky dokonale vyváženému nutričnímu profilu dodá tělu vše, co od plnohodnotné svačinky očekáváš.

ManaBar je již v předprodeji. Očekávaný termín odeslání je ke konci října 2023.

ManaBar | Berries
ManaBar | Berries
Novinka

ManaBar | Berries

Liquid error (sections/pf-1ffc589a line 128): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

ManaBar Berries je nutričně kompletní tyčinka o 200 kcal s vysokým obsahem bílkovin, s vitamíny i minerály. Vejde se do kapsy, do kabelky nebo do školního batohu. Dopřej si výborný zdroj energie s chutí lesních plodů, kdykoli tě dožene hlad.

Předobjednat
ManaPowder | Berries
ManaPowder | Berries
Novinka

ManaPowder | Berries

Liquid error (sections/pf-1ffc589a line 144): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

ManaPowder poskytuje kompletní výživu z 42 esenciálních živin s jemnou chutí a nabízí 176 zdravotních benefitů v každé porci. S trvanlivostí 18 měsíců a efektivním skladováním je ideální volbou pro domácnost, práci a venkovní dobrodružství, kde máte přístup k vodě.

Koupit
ManaDrink | Berries
ManaDrink | Berries
Novinka

ManaDrink | Berries

Liquid error (sections/pf-1ffc589a line 160): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

ManaDrink kombinuje dokonalou hydrataci s jemnou chutí, poskytuje kompletní výživu z 42 esenciálních živin a nabízí 176 zdravotních benefitů v každém nápoji. Není třeba chladit; skvělý společník do školy, do práce a na výlety.

Koupit
Family Pack | Berries
Family Pack | Berries
Novinka

Family Pack | Berries

Liquid error (sections/pf-1ffc589a line 176): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Nejúspornější verze ManaPowder nabízí 140 porcí v 12kg balení. Opakovaně uzavíratelné balení se zipem umožňuje ještě lepší skladování. Všech 140 porcí Many je dokonale chráněno. Madlo umožňuje snadno Family Pack přenášet a lépe s ním manipulovat. S trvanlivostí 18 měsíců a efektivním skladováním je tento balíček ideální volbou pro domácnost, práci či venkovní dobrodružství, kde máte přístup k vodě.

Koupit