Novinka

5. červen 2023

Mana představuje nový Powder Mark 8 – výkonnější a lahodnější, než kdy dříve

Mana predstavuje novy Drink Mark 8

Mana představuje nový Powder Mark 8 s extra vyživujícím, posilujícím složením, obsahem kombuchy a novými příchutěmi.

Dnes představujeme již osmou generaci Powderu. Mark 8 nabízí extra vyživující a posilující složení, nové lahodnější příchutě a skvělou cenu 46 Kč za porci. Poprvé ve složení nalezneš také energetizující kombuchu. Novinkou jsou také vylepšené příchutě v čele se zbrusu novou chutí Lime Cake.

„Jsme rádi, že se tak krátce od představení nové generace Drinku Mark 8 můžeme pochlubit další letošní novinkou. Powder Mark 8 nabízí vylepšenou produktovou řadu rozšířenou o příchuť Lime Cake a od základu vylepšené složení. Mark 8 je perfektní volba pro všechny, kteří chtějí jídlo s naprosto nepřekonatelným nutričním profilem a velmi dostupnou cenou.” - Jakub Krejčík, CEO společnosti



Ještě výkonnější složení Powderu Mark 8

Nová receptura dokonale odpovídá potřebám pestrého příjmu živin a představuje dokonale vyvážený zdroj energie. V nové řadě jsme se zaměřili i na složky, které posun výkonnost těla i mysli na další úroveň. A zároveň podpoří imunitu a zdraví střev.

Složení nové generace Mana Powderu je tak obohacené o aminokyseliny taurin a L-karnitin. Díky tomu uživatelé s každou porcí ještě lépe podporují trávení a také metabolismus tuků. Stejně jako Drink, i Powder Mark 8 obsahuje kvasnice s bioaktivní formou selenu – L-selenomethionin. Složení nově doplněno o pikolinát chromitý, který je považovaný za nejlepší zdroj chromu.

Mana predstavuje novy Drink Mark 8

Naprostou novinkou je u ManaPowderu Mark 8 přídavek kombuchy. ManaPowder Mark 8 obsahuje lyofilizovaný prášek z fermentovaného výluhu zeleného čaje se symbiotickou kulturou bakterií a kvasinek známou právě jako kombucha.

Kombucha je bohatá na organické kyseliny, jako je kyselina glukuronová, obsahuje vitamin C a vitamíny ze skupiny B a je také významným antioxidantem díky obsahu flavonoidů a katechinů. Studie ukázaly, že kombucha má antioxidační, antibakteriální a antidiabetické vlastnosti spolu se schopností snižovat cholesterol, podporovat imunitní systém a stimulovat detoxikaci jater.

Mana predstavuje novy Drink Mark 8

Powder Mark 8 se může pochlubit výběrem božích příchutí od tradičních stálic Choco, Apricot a Origin až k zbrusu nové chuti Lime Cake (limetkový cheesecake). Všechny příchutě jsou až požitkářsky chutné, jde ale o nutričně dokonalé vyvážené jídlo. Také vylepšená receptura posouvá Powder o další stupínek.

Základní výhody nového složení

Taurin

  • pomáhá trávit tuky
  • přispívá k nervové, svalové a srdeční funkci

L-karnitin

  • podporuje tvorbu svalové hmoty
  • příznivě ovlivňuje hospodaření těla s tukovými zásobami

Selen

  • pomáhá udržovat obranyschopnost organismu
  • reguluje tvorbu hormonů štítné žlázy
  • přispívá ke zdraví vlasů a nehtů

Chrom

  • přispívá k metabolismu makroživin
  • pomáhá udržet normální hladinu glukózy

ManaPowder | Origin
ManaPowder | Origin
ManaPowder | Origin
Novinka

ManaPowder | Origin

Liquid error (sections/pf-84048674 line 73): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Ochutnej ManaPowder Origin nejnovější generace Mark 8. Smícháním 86 g prášku s 300 ml vody si připravíš porci nutričně kompletního jídla o 400 kcal. Ostatní příchutě ještě výkonnějšího Powderu Mark 8 budeš moct objednat ve druhé půlce června.

Koupit
Novinka

Originální příslušenství

Liquid error (sections/pf-84048674 line 73): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Dopřej si Manu kdykoliv a kdekoliv. Vše, co potřebuješ pro pohodlné stravování nabízí naše originální příslušenství. Originální Mana lahev má objem 1 litr, pro odměření ManaPowderu slouží robustní nerezová odměrka a pro pohodlnou konzumaci barevné uzávěry.

Koupit

Zdroje:

[1] Joe Leech, MS (2020) Healthline: 8 Evidence-Based Health Benefits of Kombucha
https://www.healthline.com/nutrition/8-benefits-of-kombucha-tea

[2] Rania F. Ahmed, Mohamed S. Hikal, Khadiga A. Abou-Taleb (2020) Biological, chemical and antioxidant activities of different types Kombucha
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S057017832030018X

[3] Suyun Xu, Yanping Wang, Jinju Wang, Weitao Geng (2022) Kombucha Reduces Hyperglycemia in Type 2 Diabetes of Mice by Regulating Gut Microbiota and Its Metabolites
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8909623/

[4] Cleveland Clinic (2023) Is Kombucha Good for You?
https://health.clevelandclinic.org/what-are-kombuchas-health-benefits-and-how-much-can-you-safely-drink/