novinky

1. červenec 2022

Osvěžující meruňková Mana nové generace spatřila světlo světa

Vydrželi jsme to dlouho, ale takovou pecku už si prostě dál pro sebe nechávat nemůžeme. Učinili jsme totiž objev, na který jsme po právu hrdí a chceme se o něj s tebou podělit. Že netušíš, o čem je řeč? Přece o nové, osvěžující meruňkové příchuti. Je to tak, zrodila se hvězdná Mana Apricot Mark 7!

Osvěž se a užij si letní dny naplno

V Maně jsme si vysnili osvěžující letní pecku a výzkumný tým ani tentokrát nezklamal. Týdny usilovného brainstormingu, intenzivního výzkumu a neustálého testování konečně přinesly své ovoce - slaďoučké meruňky. Dokonalý nutriční profil a sametově hebká struktura receptury Mark 7 tak získala další neocenitelný benefit v podobě nové chuti, která tě spolehlivě osvěží i v těch nejteplejších letních dnech.

„Z mnoha testovaných možností jsme nakonec vybrali příchuť meruněk, protože nám připomíná letní pohodu. Jako bychom seděli na zahradě s košíkem čerstvého ovoce. Zároveň tato chuť velmi době a přirozeně ladí s ostatními ingrediencemi a nelze zapomenout ani na benefity v podobě zvýšeného obsahu betakarotenu,“ říká spokojeně Eva Šimsová, Chief R&D officer.

Dokonalé bronzové opálení i ochrana před UV zářením

Epický osvěžující nádech pohodových letní dní však není to jediné, čím je nová Mana Apricot tak geniální. Příjemné meruňkové barvy jsme totiž docílili tím samým, čím příroda - betakarotenem. Betakaroten jako silný antioxidant přispívá k ochraně kožních buněk před volnými radikály produkovanými UV zářením dopadajícím na naši pokožku. V létě nám tak tako látka pomáhá s přirozeným a rovnoměrným opálením a zároveň chrání před nebezpečným spálením.

Jedna porce ManaPowderu nebo jeden ManaDrink Apricot obsahuje srovnatelné množství betakarotenu jako jedna až dvě čerstvé, šťavnaté a pěkně vybarvené meruňky! V kombinaci s vyváženým poměrem makroživin a všech esenciálních vitamínů a minerálů tě Mana Apricot dokonale připraví na zátěž, která tvůj organismus během letních měsíců čeká.

Mana Apricot je dokonalým jídlem pro aktivní letní dny. Je lehká, nepotřebuje téměř žádnou přípravu a můžeš si ji vychutnat, kdekoli tě dožene hlad. Nenech se zabít těžkým obědem nebo nezdravým fastfoodem. Dej svému tělu co potřebuje, potěš chuťové buňky a funguj na 100 % po celý den. 

„Jsem rád, že v rámci nové Mark 7 představujeme i ikonickou letní příchuť Apricot. Chvíli nám trvalo, než jsme se pro tuto chuť rozhodli, ale chtěli jsme si být opravdu jisti, že bude naprosto boží. Celý tým odvedl skvělou práci a osvěžující meruňkový nádech si určitě získá i vás. Všem přeji krásné léto a těším se na zpětnou vazbu!“ říká náš CEO, Jakub Krejčík.

Tak neváhej a vydej se s Manou do meruňkového sadu budoucnosti. In Apricot We Trust!

Novinka

Liquid error (sections/pf-9824d18b line 170): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Ochutnej ikonickou letní příchuť šťavnatých meruněk! Nový ManaPowder Apricot tě bude bavit. Stačí smíchat s vodou a získáš chutné, rychlé a zdravé jídlo.

Koupit
Novinka

Liquid error (sections/pf-9824d18b line 191): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Nový ManaDrink Apricot je dokonalý – lehounký, svěže ovocný... Prostě mňam! Stačí protřepat, otočit víčkem a máš plnohodnotné jídlo, které je plné chuti, vůně a taky slunce! 

Koupit
Liquid error (sections/pf-9824d18b line 191): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-9824d18b line 212): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-9824d18b line 233): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-9824d18b line 254): product form must be given a product