Proč krátkodobě zpoplatňujeme dopravu?

Proč krátkodobě zpoplatňujeme dopravu?

Aktualizováno 9. března 2020 (na konci článku)

Milí zákazníci, byli jsme nuceni dočasně sáhnout k zpoplatnění dopravy pro objednávky nad tisíc korun a reagovat tak na aktuální výjimečnou situaci a historické množství vašich objednávek. Dovolte nám vysvětlit, proč jsme k tomuto nepopulárnímu kroku na několik týdnů museli sáhnout.

Nechceme jakkoliv zneužívat současnou situaci a fakt, že řada lidí se zásobuje trvanlivými potravinami. Jak jsme vás informovali v minulých dnech, během čtyř dní naši zákazníci objednali množství Many určené na tři měsíce dopředu. Objemy zakázek narostly v průměru čtrnáctinásobně. Museli jsme ze dne na den reagovat, přepracovat velkou část naší logistiky a výroby, přičemž všechny tyto změny měly negativní vliv na naše náklady. 

Museli jsme například zohlednit vyšší odměny za práce přesčas včetně víkendů našich kolegů ve výrobě. Také máme nové mzdové náklady za otevření dalších směn. S tímto dočasným náporem přišly také další výdaje spojené s logistikou a neplánovanými přesuny výrobků mezi našimi sklady, na které nejsme ve standardním režimu připraveni.

Chceme vás ujistit, že toto opatření je krátkodobé a v brzké době snad opět nabídneme dopravu zdarma, tak jako jsme ji měli celé uplynulé roky. Předpokládáme návrat ke standardnímu fungování v rámci týdnů, ačkoliv je nyní složité cokoliv předjímat.

Pro úplnost se slouží dodat dočasné ceny dopravy, které dosud platily pro objednávky do tisícovky. Doprava v rámci České republiky se společností GLS/PPL stojí 89 Kč. V případě doručení Zásilkovnou je cena 69 Kč. Doprava na dobírku stojí 139 Kč. Doprava na slovenském eshopu mojamana.sk vyjde na 5 EUR. Objednat do zahraničí je možné prostřednictvím našeho evropského nebo německého eshopu. Zboží zasíláme do všech států EU a nově také do celého světa, nicméně zde je potřeba počítat s individuální cenou za přepravu.

Aktualizace 9. března 2020: Zapínáme pro vás dopravu zdarma při zakoupení dvou či více balení Mana prášku. Nestandardní situace s náhlým násobným zvýšením počtu vašich objednávek, která nás zasáhla a o které jsme vás informovali, nadále trvá a s tím i naše zvýšené nákady spojené s neplánovanou výrobou a logistikou. Zároveň ale nechceme “trestat” naše dlouhodobé a věřné zákazníky, kteří povětšinou objednávají více produktů najednou. Zapínáme proto dopravu zdarma pro všechny objednávky nad 2 000 Kč. Chceme vám alespoň částečně vyjít vstříc a poděkovat tak za vaši přízeň. 

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many