Staráme se o výživu Slavie Praha! Mana podporuje top fotbalistky i mladé fotbalisty

Staráme se o výživu Slavie Praha! Mana podporuje top fotbalistky i mladé fotbalisty

Manu jako zdroj kvalitní a rychlé výživy denně využívají nejen amatérští sportovci, ale i profesionálové z nejrůznějších sportovních odvětví včetně reprezentantů či účastníků olympijských her. Cyklisté, běžci, fitness trenéři, vodní slalomáři, bobisté, snowboardisté, skokani na lyžích… Nyní můžeme hrdě oznámit, že Mana od léta dodává energii i špičkovým českým fotbalistkám a fotbalistům. Jsme oficiálními partnery ženského týmu a mládeže SK Slavia Praha.

Před několika týdny jsme oznámili partnerství s nejúspěšnějším českým fotbalovým klubem posledních let na poli esports. Podporou hráčů videoher, se kterými se zaměřujeme na informovanost v oblastech zdraví, stravování, cvičení a udržitelnosti, naše spolupráce se Slavií nekončí. 

ManaDrink i ManaPowder přinesly komplexní řešení zdravého a rychlého jídla pro všechny aktivní lidi, a tak si jejich benefity oblíbili mnozí sportovci. Od letošního léta naše nutričně kompletní jídlo pomáhá ke správné životosprávě a maximální výkonnosti i ve světovém sportu číslo jedna. Jsme pyšní na to, že Mana efektivně slouží fotbalistkám a talentovaným mladým fotbalistům Slavie.

Představujeme ti nové video! Mana – kompletní energie pro sportovce!

A kdy hráčky a hráči Slavie Manu používají nejčastěji a v čem se jim nejvíce osvědčila?

„Manu si dávám jako rychlou svačinu mezi tréninky. Cítím se po ní lehce a dodá mi vše, co potřebuju,“ říká Javier Neruda, hráč SK Slavia Praha U19. 

Fotbalistka a kapitánka Slavie Diana Bartovičová si zase pochvaluje Manu během dlouhých cest ze zápasů: „Jídlo po zápase nebo po tréninku a obecně vhodná strava pro sportovce je pro nás časté téma. Manu je pro nás naprosto vhodná třeba po venkovních zápasech na cestu domů. Rády ji využíváme i v týdenním tréninkovém procesu. Stačí si vybrat příchuť a nemusíme nic řešit.“

„Pro mě je Mana super řešení, když potřebuju rychle doplnit energii a nastartovat regeneraci,“ vyhovuje Jakubu Zeronikovi, hráči B-týmu Slavie. 

ManaDrink a Slavia

Fotbal a sport obecně není jen o profesionálních týmech mužů, na který se soustředí veškerá pozornost. V Maně jsme vždy podporovali i menší, na první pohled nedoceněné, ale přitom krásné a náročné sporty.  

Proto vidíme velký smysl spojit síly se Slavií právě na úrovni mládeže a ženského týmu, který není tolik na očích, ale přitom český sport reprezentuje i v nejprestižnější evropské soutěži Lize mistrů.

Mana sportovkyním a sportovcům dodává kvalitní, rychlou a navíc ekologicky udržitelnou výživu. 

Mana dodává energii Slavii Praha

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many