Anet Antošová

Profesionální tanečnice, choreografka a lektorka

Ahoj,

moje jméno je Anet Antošová. Jsem profesionální tanečnice, choreografka a lektorka. U nás mi někteří přezdívají Královna českého twerku. Kromě tohoto stylu tance se také intenzivně věnuju choreografii muzikálových, filmových, divadelních produkcí i televizních show a koncertních turné.

Spolupracuji s populárními českými i zahraničními umělci (jako je Kanye West, Jiří Korn, Rytmus apod.) a v rámci svých zahraničních cest vedu semináře a porotcuji taneční soutěže po celém světě.

Do všeho, co dělám, vkládám vždy spoustu energie a vášně. Když miluješ to, co děláš, jde to vidět.

Mana pro mě představuje rychlý přísun kvalitní stravy, obsahující komplexní spektrum všeho, co mé tělo potřebuje. Ráda si ji dám po ranním tréninku, během dlouhých celodenních zkoušek či sem tam i večer, když mě honí mlsná.


Proč mám Manu ráda?

"Mana mě baví, protože pro mě představuje rychlý přísun kvalitního jídla. Ráda si ji dám po ranním tréninku nebo během dlouhých celodenních zkoušek, když na jídlo zkrátka není čas. Nejvíc ujíždím na příchuti Choco ve formě drinku, protože je to nejrychlejší cesta k úspěchu. Prostě ManaDrink popadnu a jdu. Za mě je Mana ideální jako doplněk pestré stravy a pomocník při lazy mornings."