Henrique Pinto

Umělec & moderátor

Ahoj,

jmenuji se Henrique, je mi 26 let a věnuji se umění (tanec, styling, moderování, modeling a focení ). Rád píši, ale blogger nejsem. Jsem především člověk, který pracuje na tom aby mohl být v životě svobodný a plnit si své sny/úspěchy. Mimochodem úspěch je to, když člověk žije život podle svých představ.

K umění jsem se dostal zhruba v rozmezí 17.-18. roku kdy jsem začal s tancem doma před zrcadlem a na diskotékách. Po 2 letech každodenní dřiny , kdy si kamarádi venku užívali a já stále tančil, začaly přicházet první výsledky píle, účast 2x v TV soutěži ČSMT, kde jsem se dostal až do semifinále a od té doby to šlo ruku v ruce, přicházely první veliké spolupráce! Možnost být ve videoklipech, reklamách, na koncertech se známými osobnostmi atd.

Poté už se to vezlo, začal jsem s focením a přidával se k tomu i zbytek. Jsem člověk, který miluje fantazii a absurditu.

Zbožňuji nejen úspěchy, ale i neúspěchy, které tvoří naší osobnost a životní cestu, za kterou jsem rád, protože o ní je náš život.

Má spolupráce s Manou je především o tom, že ušetřím mnoha času tím jak je člověk v každodenním presu a jednoduše se kolikrát opravdu nezastaví. Jsem také veliký milovník sportu, kdy mou každodenní činností je běhání a díky tomu si nedokážu představit, že vedle sebe nemám skvělého partnera na cesty jako je Mana! Tento typ stravy si opravdu nemohu a ani nechci odpustit protože je to pro mě velmi efektivní záležitost, která člověka udržuje ve skvělé formě, za kterou mnohokrát děkuji, díky Manooo!

Proč užívám Manu?

"Má spolupráce s Manou je především o tom, že ušetřím mnoha času tím jak je člověk v každodenním presu a jednoduše se kolikrát opravdu nezastaví."