Jason Kuzma

Rapper a bodybuilder

Ahoj, vítám Tě na mém profilu Mana Ambassadora.

V mém životě jsem vyzkoušel mnoho různých sportů a aktivit než jsem našel něco, co mě opravdu baví a naplňuje. Tím je bodybuilding. Taky se věnuji hraní či streamování her na sociální síti Twitch (twitch.cz/jasonatorx). Rád medituji, zajímám se o zdravý životní styl, čtu knihy a věnuji se tvorbě muziky
(YT: JasonatorX GameTv a Jason Kuzma). Zároveň přidávám příspěvky na Instagram a TikTok.

Momentálně pracuji jako čišník v Rakousku a rozvíjím své sociální sítě. Co se Many týče, vždy jsem měl jako aktivní “fitnessák” problém do sebe dostat více stravy, vitamínů a všeho vhodného pro tělo a nabírání svalové hmoty.

DÍKY MANĚ jsem začal nabírat kvalitní svalovou hmotu, jsem zdravější, výkonnější a konečně příbírám na váze! (S Manou se dá váha ovšem i držet nebo shazovat.)

Mana mi dodává sílu nejen k lepším výkonům, ale také se díky Maně cítím mnohem energičtější. Zároveň se ale můžu lépe soustředit, moje mysl zůstává díky Maně klidná a celkově se cítím mnohem lépe.

No, a proč piju Manu? Protože Mana dodává tělu vše potřebné, usnadňuje mi denní příjem potravin, energie, vitamínů a pomáhá regenerovat mé tělo i mysl. Nejlepší na tom je příprava, že za jednu minutu je ready! :)

Mana je takový můj nejlepší přítel ve stravě. S Manou zvládám cvičit častěji, lépe se soustředím na psaní textů, hraní her a meditaci. Mohu se kvalitně stravovat i při časově náročné práci v gastronomii. Mana mi ušetří spoustu času, tím pádem toho zvládám dělat mnohem víc! A navíc je tak lahodná! Mňam! 

Proč užívám Manu?

"Mana mi dodává sílu nejen k meditacím a lepším výkonům, ale také se díky ní cítím mnohem energičtější, moje mysl dokáže zůstavat klidná a soustředěná a celkově se cítím mnohem lépe".