Support Lesbiens

Hudební kapela

Hynek Toman - kytara

Hudební producent, skladatel, kytarista a zakládající člen skupiny Support Lesbiens.

Proč užívám Manu?
"Mana je pro mě především doplněk stravy, ideální při sportu a na cestách s kapelou častokrát ji snídám. Když nemám čas si připravit nebo uvařit jídlo, dám si MANU a můžu fungovat bez pocitu hladu. Používám hlavně prášek, při cestě na koncert i hotové drinky."

Dušan Marko - zpěv

Zpěvák, člen skupiny Support Lesbiens.

Proč užívám Manu?
"Jsem člověk, který se opravdu rád nepřejídá, nemám rád pocit přeplněnosti. Tím, že je Mana tekutá strava, tak mě nezatíži hned na začátku dne, takže ze 70%ti procent ji ráno snídám. Když mám čas, tak si ji rád rozmixuju s banánem nebo lesní směsí. To samé před cvičením nebo před koncertem, kdy mi dodá pocit lehkosti a přesně tolik energie, kolik potřebuju."

Radek Tomášek - bicí

hudebnik, skladatel, producent a bubeník skupiny Support Lesbiens.

Proč užívám Manu?
"Proč Mana? Protože mi to za prvě chutná, za druhé mně to zasytí, když potřebuju rychle doplnit energii a nemám čas uvařit si oběd nebo někam zajít, což se děje poměrně často. Taky je pro mne dost zásadní, že to je vegetariánský a eco friendly výrobek"

Marek Leždík - basa

Baskytarista, skladatel a učitel, hlavně člověk, který má rád výzvy.

Proč užívám Manu?
"Proč Mana: Jelikož jsem omezil živočišnou stravu na úplné minimum, stala se Mana mým jídlem na cestách, v divadle, na koncertech, ale i doma jako doplnění denní kalorické hodnoty. Manu využívám i jako doplněk bílkovin po tréninku. Nejvíce jsem si oblíbil klasickou Manu v prášku, kterou občas mixuji s ovocem. "

Filip Fendrych - kytara

Kytarista a člen skupiny Support Lesbiens.

Proč užívám Manu?
"Ahoj, jmenuji se Filip Fendrych, 13 let jsem jezdil závodně BMX na světové úrovni a nyní žiji hudbou, bavím se kreativní prací všeho druhu a ulítávám na cestovaní po světě. Kromě skládání a hraní na kytaru vSupport Lesbiens, se věnuji také svému hudebnímu projektu, kapele Donnie Darko. I když jsem velký milovník jídla všeho druhu, MANA vnímám jako nejlepší variantu zdravého fast foodu a ideální doplněk stravy při sportu či na detoxikaci organismu. Osobně ji nejvíce využívám ráno ke snídani nebo při cestování. Navíc je mi sympatická její minimální stopa odpadu a že je vegan."