Nová příchuť je tady! ☀

Nová příchuť je tady! ☀

Zažijte Sunlight ☀

Na tento update jsme čekali dlouho. Hodně z vás si asi říká, co nám sakra tak dlouho trvalo? Nebojte, tímhle jsme se hecovali více jak 6 měsíců intenzivního vývoje, než jsme byli 100% spokojeni s výsledkem. Dali jsme si obrovský pozor na to, aby byla nová příchuť naprostá bomba hned ze startu. Provedli jsme více jak 200 vývojových iterací.

Naší vizí je vytvářet all-in-one nutričně kompletní produkty, které nekladou překážky a které se stávají čistým zážitkem. Chtěli jsme, aby chuť nebyla pouze o textu a obrázku na lahvi, jak to bývá u jiných značek, ale aby byla o zážitku. V první fázi jsme měli pracovní název barvy "Yellow" ale to ve výsledku nefungovalo. Vrátili jsme se tedy k původní myšlence zážitků, které chceme, aby produkty evokovaly. V dané příchuti si každý může najít to své. Pojmenování může být pouze jemným návodem, k čemu by se měla chuť blížit. Přeci jenom každý ví, jak pro něj může chutnat třeba láska :) Nehledě na to, že názvy jako “Jahoda” jsou hrozná nuda.

Příjemnou, jemně žlutou barvu drinku dodávají přírodní barviva - extrakt z kurkumy a beta karoten. Kurkuma obsahuje barevnou látku zvanou kurkumin, který je známý protizánětlivými účinky. Beta karoten patří mezi karotenoidy rozpustné v tucích a působí jako antioxidant.

Užijte si jedinečný zážitek a načerpejte kompletní energii s příchutí slunečních paprsků a tropického ovoce.

Jedna 330ml lahev nutričně kompletního Drinku Sunlight vám dodá 400 kcal energie. Sunlight pokryje 20 % vaší denní nutriční potřeby. Jeden Drink obsahuje neuvěřitelných 20 g bílkovin, 27 vitamínů a minerálů, komplexní sacharidy s celkovým glykemickým indexem GI 29, vlákninu a hodnotné tuky, které vás rychle zasytí a nastartují váš organismus. Cena za jeden drink online je 74 Kč a v retailu je doporučená cena 84,90 Kč. Skvělá zpráva je, že jsme stále cenově hluboko pod současným standardem v kontextu investice jedné koruny na jednu nutričně kompletní kilokalorii. A z toho máme radost!

Pevně věřím, že si jej zamilujete stejně jako my. Díky, že jste u toho s námi, jste skvělí.

Jakub

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many