blogy

1. únor 2024

Udrž si elán s Manou. Zlepši svůj život dlouhodobě.

Mana ti pomůže ušetřit peníze, čas a hýčkat své tělo.

Ať už jsme se na začátku roku rozhodli letos trávit více času s rodinou, dbát na lepší zdraví nebo šetřit finance, už v únoru zjišťujeme, že udržet si dlouhodobou motivaci může být náročné. Mana přináší řešení, které ti pomůže zůstat na správné cestě. Objev, jak Mana může obohatit tvůj každodenní život.

Podle průzkumu, který provedl Forbes Health, byla nejčastější novoroční předsevzetí na rok 2024 tato:

  • více cvičit,
  • ušetřit více peněz,
  • zlepšit své mentální zdraví,
  • zdravěji jíst a zhubnout,
  • mít více času na sebe, rodinu a přátele,
  • naučit se něco nového a věnovat se více svým koníčkům.

Když se ohlédneme zpět, uvědomíme si, že zatímco si přibližně polovina z nás na začátku roku dala novoroční předsevzetí, mnozí z nás tyto cíle opustili již během prvních dní. Nicméně s Manou je tu stále možnost k efektivní a jednoduché změně k lepšímu. Mana představuje nástroj, který ti pomůže nejen dosáhnout krátkodobých úspěchů, ale také si udržet tyto pozitivní změny dlouhodobě.

Aktivní životní styl a vyvážená strava - klíč k dobrému zdraví

Bez vhodného jídelníčku svých fitness cílů nedosáhneš. Dostatečný příjem esenciálních živin, zejména bílkovin, je důležitý pro růst a regeneraci svalů, což je klíčové pro zlepšení sportovního výkonu. Mana je nutričně kompletní a může sloužit jako pohodlný způsob, jak tyto živiny doplnit, i když jsi třeba na cestách nebo žiješ hektickým životním stylem. A protože nezatěžuje trávení, můžeš si ji dopřát jak před, tak i během a po tréninku.

Největší výhodou je, že s Manou máš vždy přesně definovaný počet kalorií v každé porci, což usnadňuje sledování kalorického příjmu. Např. hubnutí závisí na udržení si kalorického deficitu. S Manou vždy přesně víš, kolik kalorií tělu dáváš.

ManaDrink | Strawberry
ManaDrink | Strawberry
Novinka

ManaDrink | Strawberry

Liquid error (sections/pf-d92d8913 line 128): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

ManaDrink Mark 8 přináší ideální nutriční vyváženost se
17 g bílkovin a 330 kcal. Tento praktický nápoj se snadno vejde do batohu, zajistí dokonalý pitný režim a poskytne energii při sportu i na cestách. Užij si nejnovější příchuť Strawberry, která spojuje čerstvou chuť jahod a sametové Many.

Objednat

Finance pod kontrolou

Za bydlení a potraviny utrácíme nejvíce peněz. Mana je nejen plnohodnotné a lahodné, ale také ekonomicky výhodné jídlo s cenou od 38 Kč za 1 porci (platí při koupi Family Packu v rámci předplatného). Pokud si tedy namícháš třeba jen 1 x denně porci ManaPowderu místo klasického jídla, ušetříš přibližně 100 Kč za jídlo každý den. To je zhruba 3000 Kč za měsíc. Nutričně kompletní složení Many je ale koncipováno tak, abys jí mohl nahradit celý jídelníček. Mana je jednoduše kvalitní zdroj všech živin za zcela bezkonkurenční cenu.

Family Pack | Origin
Family Pack | Origin

Family Pack | Origin

Liquid error (sections/pf-d92d8913 line 144): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

140 porcí nutričně kompletní Many nyní v novém, ještě praktičtějším balení se zip-lockem a madlem. Jedna porce Many tě s Family Packem vyjde jen na 38 Kč. Navíc příprava Many zabere maximálně 2 minuty. Ušetříš čas strávený nákupy, vařením a mytím nádobí, který můžeš věnovat čtení, sportu nebo času s rodinou.

Objednat

Udržuj mysl v nejlepší formě

Střevní mikrobiom ovlivňuje naše mentální zdraví. To, co konzumujeme, má přímý dopad nejen na naše fyzické, ale i psychické pohodlí. Úprava stravy může přinést nejen lepší duševní pohodu, ale také zvýšenou energii a posílenou imunitu. Mana obsahuje rozpustnou a nerozpustnou vlákninu z 8 rostlinných zdrojů. Tato vláknina je životně důležitá pro růst a správnou funkci prospěšných bakterií ve střevě, které hrají klíčovou roli v naší psychické pohodě, trávení i celkovém zdraví mozku.

Kromě vlákniny Mana poskytuje rostlinné bílkoviny s kompletním aminospektrem, včetně aminokyseliny tryptofan, která se „přeměňuje” na přirozené antidepresivum serotonin. Pokud tedy usiluješ o udržení tělesné kondice a zároveň chceš podpořit svou duševní pohodu, Mana může být tím pravým řešením.

Výživa pro více času a delší život

Chceš-li žít dlouhý a vitální život, je důležité přistupovat ke svému zdraví komplexně. Správná výživa tvoří klíčovou složku. V Maně najdeš 108 bioaktivních cenných látek, které pečují o srdce, mozek, posilují imunitu, přispívají k hormonální stabilitě, vyživují pleť, podporují zrak, kosti, svaly a mnohem více. Každá porce Many tak přispívá nejen k delšímu a lepšímu životu, ale i ke zvýšení kvality života.

Všech 176 zdravotních benefitů Many si můžeš přečíst zde.

ManaBar | Lime Cake
ManaBar | Lime Cake
Novinka

ManaBar | Lime Cake

Liquid error (sections/pf-d92d8913 line 160): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Plánuješ výlet? Pro sebe a své blízké si můžeš přibalit ManaBar, kompaktní nutričně vyváženou tyčinku s 200 kcal, která zasytí a dodá rychlou energii. Obsahuje kompletní spektrum vitamínů a minerálů a je to takřka multivitamín v netradiční formě. Je skladná, ale super výkonná, s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem cukrů  - navíc chutná skvěle!

Objednat

Sbohem nudnému jídlu

Bez ohledu na to, jakou oblast svého života chceš zlepšit, Mana ti to umožní snadno a zároveň zajímavě. Nyní nabízíme náš ManaDrink a ManaPowder už v sedmi lahodných příchutích. Můžeš si tedy každý den v týdnu vybrat jinou příchuť a experimentovat s různými kombinacemi podle svého gusta. Pokud si chceš užít balení Many za nejvýhodnější cenu, vyber si z našich Mana Bundles.

Užij si různorodost chutí a objev nové možnosti, jak obohatit svůj každodenní život s Manou.

Ultimate Bundle
Ultimate Bundle
Novinka

Ultimate Bundle

Liquid error (sections/pf-d92d8913 line 176): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Miluješ rozmanitost? Ultimate bundle nabízí kolekci sedmi příchutí ManaPowderů a ManaDrinků. Pokud miluješ experimentování, tento bundle je jako stvořený pro tebe. Bude sloužit i jako ideální ochutnávkové balení.

Objednat