Božích 5 let. Slavíííme!

Božích 5 let. Slavíííme!

Ahoj,

přemýšlel jsem, jak tento významný blog post napsat. Je pro mě běžné, že mám rozepsaných i pět konceptů a v čase je posouvám o krok dál. Nyní přišel čas pro tento. Je asi zbytečné to okecávat, protože to hlavní je, že slavíme 5 let! Božích 5 let.

Když jsme začínali, tak nás ani nenapadlo, že za pět let bude mít Mana přes 100 tisíc spokojených zákazníků po celém světě, tolik skvělých přátel, 69 talentovaných zaměstnanců, gigantickou vlastní výrobní linku  a 8 božích produktů v oběhu. 

Děkuju vám hlavně za víru v Manu, za vaší super energii, za desetitisíce mailů, tisíce životních příběhů, inspirujících setkání, a snad už přes milion soukromých zpráv v rámci našeho live chatu. 

Od první beta verze, kterou jsem vyvinul v roce 2014, uplynulo v našem R&D oddělení přesně 2689 nových iterací receptu, které posloužily jako mezistanice k současnému receptu MARK 5, který se stal podle všech měřítek a benchmarků nejvyspělejší potravinou současnosti. 

Výzkum, vývoj a výroba je alfa a omega Many. Podařilo se nám dát dohromady talentovaný tým lidí, kteří s námi vytvořili unikátní systém založený na datech, který nekompromisně analyzuje tisíce surovin z celého světa a vyhodnocuje, co je dobré a co ne. Díky tomu jsme schopni vyvíjet mnohem rychleji a čelit ještě větším a složitějším problémům, které lidská hlava nedokáže pojmout a vyřešit. Klinické studie, laboratorní analýzy, high-tech, udržitelnost a víra v data a AI budoucnost jsou pro Manu klíčové. Z toho neustoupíme ani o mikron.                                                                                                       

Během naší cesty jsme doručili už více než 10 milionů porcí nutričně kompletního jídla! Vyexpedovali jsme zásilky po celé České republice, do celé Evropy, ale také do části Asie i Severní a Jižní Ameriky. 

Tam všude už je Mana součástí životů lidí, když se chtějí rozumně, rychle a zdravě najíst. 

Od vyrobení první verze Many, tehdy ještě ve skromných podmínkách tchánovy garáže (ty podmínky tedy byly spíše bojové), se naše životy úplně změnily. Stejně jako ty vaše.

Společně zažíváme super turbulentní časy, kdy řešíme “dobré problémy”. Obohatilo nás to o spoustu zajímavých i nepříjemných zkušeností, setkání se skvělými i zvláštními lidmi. Každý den má neskutečné grády. Nebudu vám lhát, když budujete startup, jste někdy i na pokraji šílenství :-) Řada z vás asi ví, o čem mluvím. 

Každý jeden den, po celých 5 let, to ale děláme s láskou, s pokorou, s respektem k vám, našim zákazníkům a naší planetě. Cítíme velkou odpovědnost v naplnění potenciálu a děláme absolutní maximum, abychom se alespoň přiblížili ideálu. 

Za celý náš tým vám chci říct, že i nadále budeme ke všemu výše zmíněnému přistupovat stejně odpovědně. Společně budeme pracovat do padnutí na tom, abychom změnili svět k lepšímu. Budujeme odkaz, a jsme moc rádi, že společně s vámi. Každým douškem Many posouváte změnu zase o krok dál.

A protože k narozeninám patří hlavně hustá párty a překvapení, tak vydáváme naši historicky první limitovanou edici. Najdete v ní všechny naše současné produkty v prášku i drinku v jedné krabici. Konečně!

Abych nezapomněl, tahle limitka je jen do vyprodání zásob... :-)

Díky, že jste s námi. Jste nejlepší.

 

Jakub Krejčík

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many