Dobijeme vám energii. Představujeme Go Bunkers LIVE festival

Dobijeme vám energii. Představujeme Go Bunkers LIVE festival

Začátkem dubna jsme odstartovali skvělý projekt Go Bunkers LIVE festival. Festival? Ano, čtete dobře! V Maně jsme se rozhodli nenechat se srazit karanténou ani omezením vlády. Naopak chceme přinášet do vašich domovů trochu toho umění a festivalové zábavy. Rozhodli jsme se pro vás jednou za pár dní připravit různorodý program. Například skvělou hudbu od různých známých interpretů či DJ, přednášky o zajímavých tématech, vaření v přímém přenosu v hlavní roli s Manou a třeba také kruhové tréninky s trenéry, kteří protáhnou vaše zatuhlé svaly po celodenním sezení. 

To vše obsahuje náš Go Bunkers LIVE festival. Vysíláme z našeho vlastního streamovacího studia, které jsme připravili a naaranžovali tak, aby vás okamžitě naladilo do té správné nálady. 

Pár živých vysílání za sebou už máme. Například vaření s Benem Cristovaem, skvělý set od DJ Lucca na našem instagramu @drinkmana nebo LIVE stream s DJ Fluxem, mistrem světa v DJingu, na našem Facebooku. Jsme rádi, že jsme vás těmito streamy potěšili a ještě radši jsme, že to nebylo naposledy. Připravujeme řadu dalších přenosů, na které se můžete těšit. 

Rozjeli jsme tento online festival jako reakci na současnou situaci způsobenou pandemií, v jejímž  důsledku jsme pravděpodobně na celé jaro i léto přišli o všechny super zaplněné koncerty či přednáškové místnosti. S naším s nadsázkou nazvaným festivalem "Go Bunkers" vám proto budeme dobíjet baterky tak dlouho, dokud si všichni nebudeme mocii užít opravdový koncert, seminář, kurz nebo jinou hromadnou akci. V rámci našeho festivalu vám nadále chceme nabízet nabitý line up a zdroj zábavy a potěšení. 

Nová jména v našem line upu budeme pravidelně oznamovat skrze naše kanály, a to na Facebooku nebo Instagramu. Budeme se snažit vám to vždy dát vědět s dostatečným předstihem tak, abyste si to mohli zapsat do svých kalendářů.

Je to pro nás v Maně nová příležitost, jak se naučit něco nového a zároveň potěšit vás, naše zákazníky a fanoušky. Věříme, že se budeme s každým dalším streamem lepšit. Je to pro vás velká výzva. Po technické i produkční stránce, tak případně omluvte naše drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme na tom, abychom vás dokázali plnohodnotně jednou za čas zabavit v pohodlí vašeho domova a nahradit vám všechny ty koncerty, eventy a festivaly, o které v těchto časech přicházíte.

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many