Jakub Krejčík zve na online filmový festival AFO55

Jakub Krejčík zve na online filmový festival AFO55

Mana je již pátým rokem hrdým podporovatelem Academia Film Olomouc, který přináší ty nejlepší dokumenty ze světa vědy. Od rozhovorů a debat s laureáty nobelových cen až po dokumenty a publikace těch nejlepších vědeckých týmů, které přináší velmi cenné svědectví o současné situaci nejen na planetě zemi. Tento rok máš jedinečnou možnost posbírat cenné, vědecky podložené informace online a zdarma. #55 ročník AFO s letošním tématem „ADAPTACE“ ti poskytne velmi cenný update o současném celosvětovém dění, a třeba právě ty budeš díky tomu dalším velkým hybatelem doby směrem k lepší budoucnosti, ať už nyní děláš cokoliv.

Co je AFO55? A proč je důležité ho vidět?

„AFO55 (Academia Film Olomouc) je filmový festival vědecko-populárních filmů, který přináší to nejlepší ze světa vědy, co se událo za poslední 2 roky. Tento ročník s příznačným tématem Adaptace otevírá obzvláště palčivé otázky ze všech vědních oborů a současných problematik jídla a energie, které je třeba neprodleně řešit. To vše jsou témata, kterými se dennodenně zabýváme i my v Maně. Především se těším na dokumenty o udržitelnosti potravinových a energetických systémů a jejich infrastruktury, protože právě v této oblasti přináší Mana řešení. AFO55 je důležité vidět proto, protože díky tomu budete vědět!“

„PS: Jsem rád, že souběžně s festivalem běží projekt podporující výzkum testu na rychlou indikaci rakoviny plic, na kterou v naší republice umírá přes 2 000 lidí ročně. My v Maně se na AFO55 velmi těšíme a věříme, že ty také,“ říká Jakub.

Jak na to? Stačí se zaregistrovat, it's free.

AFO55 začíná již ve čtvrtek, 1. 10. 2020. Stačí se zaregistrovat na platformě watchandknow.cz nebo na videtavedet.cz a od 1. do 15. října můžeš sledovat desítky vědeckých dokumentů, které se probojovali do letošní filmové soutěže a také další program včetně přednášek a rozhovorů, zajímavých hostí, fanoušků a hlavně VĚDY.

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many