Nová generace přebírá žezlo. Budoucnost se jmenuje Mark 6

Nová generace přebírá žezlo. Budoucnost se jmenuje Mark 6

 

Nejnovější generace našich produktů pod označením Mark 6 naplno přebírá hlavní roli. Tato generace přináší největší nutriční i chuťový pokrok v historii vývoje Many. Výrobu staré receptury Mark 5 jsme ukončili na jaře a krátce na to doprodali během koronavirového zásobování práškové příchutě i drink Dream. To stejné brzy potká i ManaDrinky Origin, Love a Sunlight. Od každé příchuti zbývají desítky balení. Nastupující generace Mark 6 nabídne příchutě dvě.

Receptura Mark 5 s námi byla od roku 2018 a ve své době nabídla ultimátně kompletní nutriční složení. Po dvou letech je ale čas zařadit na ještě vyšší kvalitativní stupeň, zapracovat nové, nutričně plné ingredience, zužitkovat nejnovější vědecké poznatky, připomínky od zákazníků i stále se zdokonalující hi-tech výrobu. A díky tomu vyrobit k dokonalosti dotaženou recepturu Mark 6, která přináší největší nutriční pokrok v naší historii. 

Tento rok se naplno soustředíme na tuto nejnovější recepturu a postupně ji zapracováváme do jednotlivých produktů. ManaPowder Origin už je nějaký ten měsíc mezi námi a stejně tak jsme nejpopulárnější neutrální příchuť Origin uvedli i ve formě ManaDrinku. V rámci našeho focusu nezapomínáme ani na ManaBurger, zdravou a nutričně kompletní alternativu k hovězímu burgeru. V současnosti mraženou potravinu doručujeme pravidelně po Praze, ale brzy snad i po celém Česku.

Nová příchuť už v sprnu. 

Zpět k receptuře Mark 6. Kromě příchuti Origin už pro tebe máme nachystanou jednu novou příchuť. A máš se na co těšit, protože podle nás se fakt povedla a chutná skvěle. Věříme, že nám dáš za pravdu. Jako první se těš na začátku srpna na verzi v drinku, ještě téhož měsíce (pokud nás nic nemilého nepřekvapí, ve výrobě člověk nikdy neví) se pak dočkáš i verze v prášku. 

Generace Mark 6 zatím s dvěmi příchutěmi. 

Rozumíme tomu, že někomu, kdo byl zvyklý na repertoár čtyř příchutí, budou některé možná chybět. Museli jsme se ale rozhodnout mezi výrobou příchutí – vlastně multiplikováním stejného produktu – a mezi dalším vývojem nutričního složení a zcela nového produktu jako je ManaBurger. Zvolili jsme druhou cestu. Ukázat světu, že dnešní věda a technologie umožňují vyvinout rostlinnou alternativu k masu, která je zdravá, šetrná k planetě a ke všemu dobře chutná, v tom vidíme přece jen vyšší smysl.

Navíc s pomocí Originu a jedné dvou přísad lze do minuty smíchat prakticky jakoukoliv příchuť a vždycky si tak Manu připravit dle osobních preferencí. Stačí přidat oblíbené ovoce, kafe nebo třeba zeleninu či koření. Nechceme ale zároveň vyloučit, že po uvedení druhé příchutě neuvedeme časem i třetí variantu.  

Jaký je rozdíl mezi starou recepturou a novou Mark 6?

Receptura Mark 6 přináší významný nutriční pokrok a u drinku i výrazné chuťové vylepšení. Vše o receptuře i novém ManaDrinku se dočteš zde. A jestli nemáš čas číst, tak tedy stručně shrnutí: Šestá receptura Many obsahuje 8 nových ingrediencí, celkem 42 rostlinných, nutričně bohatých surovin. 6 zdrojů proteinů, 6 zdrojů tuků a 8 zdrojů vlákniny. 9 esenciálních aminokyselin, 14 esenciálních vitamínů, 17 esenciálních minerálů, 2 esenciální mastné kyseliny. Dohromady 42 esenciálních nutrientů, které si naše tělo nedokáže vytvořit a které jsou nepostradatelné pro správné fungování a metabolismus těla. 

Přiznáváme, že tuhle recepturu bude hodně těžké překonat, protože je skutečně na vrcholu současného odborného vědění a technologií. Kolegyně a kolegové v našem oddělení vědy a výzkumu nás ale snad opět překvapí. :)

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many