Nutričně dokonalý, božsky čokoládový. ManaDrink Choco právě dorazil!

Nutričně dokonalý, božsky čokoládový. ManaDrink Choco právě dorazil!

Zdravé mlsání začíná! Jsme nadšení, že v naší produktové rodině můžeme přivítat nový ManaDrink Choco - mladšího sourozence ManaDrinku Origin, který jsme v nové receptuře Mark 6 uvedli nedávno. Tentokrát jsme recepturu Mark 6 spojili s prvotřídním kakaovým práškem a výsledek je božský! Nutričně nejpokročilejší jídlo současnosti s obsahem 42 esenciálních živin a s návykově čokoládovou chutí. 

Ve zkratce, ManaDrink Choco přináší obrovský pokrok nejen nutričně, ale – co je u čokoládové příchuti zásadní – i chuťově. Je lahodně čokoládový a jemný. Zároveň je přirozeně mírně sladký, avšak ne příliš. Konzistence je příjemně krémová, tak aby se drink příjemně pil. 

Kakao je neobyčejně zdravé

Všeobecná popularita kakaa má své odůvodnění. Nejde přitom jen o jeho chuť, ale také o obrovské množství prospěšných látek, které prospívají našemu tělu i mysli. A dokazuje to řada odborných studií. Za zmínku stojí vysoký obsah polyfenolů, přírodních antioxidantů s protizánětlivými účinky, flavonoidů - které pomáhají snižovat vysoký krevní tlak a mají příznivý vliv na hojení ran – nebo theobrominu, který zlepšuje koncentraci a vizuální zpracování informací. Kakao je navíc bohatým zdrojem hořčíku, mědi i esenciálních vitamínů jako B2, B3, B6 a B9. A v neposlední řadě zlepšuje náladu. :)

Zdravotním benefitům, které nám kakao přináší, se detailněji věnujeme zde.

Ještě lepší nutriční profil než kdy dřív

Naše nejnovější receptura Mark 6 je tím nejlepším, co jsme dosud vyvinuli. Šestá generace Many obsahuje 8 nových ingrediencí, celkem 42 rostlinných, nutričně bohatých surovin. 6 zdrojů proteinů, 6 zdrojů tuku, 8 zdrojů vlákniny, 9 esenciálních aminokyselin, 14 esenciálních vitamínů, 17 esenciálních minerálů (včetně nových, chelátových forem hořčíku, draslíku i zinku, které jsou biologicky lépe využitelné) a 2 esenciální mastné kyseliny. Dohromady 42 esenciálních nutrientů, které si naše tělo nedokáže vytvořit a které jsou nezbytné pro správné fungování organismu.

Detailní informace o nutričním složení i o samotném ManaDrinku Choco najdeš zde.

Inovovaná chuť, kterou musíš ochutnat!

Pokud se ptáš, zda ManaDrink Choco navazuje na předešlý kakaový drink Dream, tak odpověď je – ne. ManaDrink Choco je zcela novým produktem. A nejde ani tak o název. Jde o výrazně inovovanou nutriční kvalitu, jemnější konzistenci a hlavně významně vylepšenou chuť. Díky výběrovému kakau je drink čokoládovější než kdykoliv předtím. A díky energetické hodnotě 330 kcal v jednom drinku má nyní příjemnější konzistenci, takže se lépe pije, není tak hutný a přitom stále spolehlivě zasytí.

Pokud tě v minulosti neoslovila příchuť Dream, dej šanci novému Chocu. Ale bacha – je možné, že se beznadějně zamiluješ! Tento drink si zkrátka můžeš užít bez pocitu viny, protože mlsání ještě nikdy nebylo zdravější.

ManaDrink™ Choco

929 Kč

 

 

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many