Podporujeme umělce. Mana live stream je tady!

Podporujeme umělce. Mana live stream je tady!

První iniciativa "Energie do první linie", díky které jsme společně s vámi podali pomocnou ruku zdravotníkům, je úspěšně za námi. Uvědomujeme si, že není důležité podporovat pouze ty, kteří stojí v první linii a starají se o naše zdraví, ale že bychom neměli zapomínat ani na naše umělce či trenéry. Prostě na všechny kreativní lidi na volné noze. 

Proto jsme pro vás připravili Mana live stream, kde chceme dát všem výše zmíněným prostor vás potěšit. Čeká vás plno skvělých, zábavných a motivujících lidí od herců, stand up komiků až po muzikanty, Mana ambasadory, fitness trenéry, instruktory jógy, vědce nebo záchranáře želv. 

Těšit se tedy můžete na kvalitní obsah, který vás nejen edukativně obohatí, ale i pobaví. Na kulturní vložku přece není nikdy pozdě! A nikdy není na škodu se naučit nějaký nový recept, poslechnout si dobrý song nebo si společně zacvičit. 

Živé vysílání všech těchto vystoupení probíhá na našem Instagramu @drinkmana nebo na našem Facebooku

Abyste zůstali v obraze, sledujte naše profily a my vás vždy včas upozorníme, kdy a kde budeme opět živě vysílat!

A na koho se můžete tento týden těšit? 

Ve středu 8. dubna od 18.00 hodin se můžete těšit na cvičení se známým fitness trenérem Lukášem Kverkou. Následující den, ve čtvrtek 9. dubna v 19.00 hodin, bude na našem instagramu live streaming se stand up komiky - s Petrem Vydrou a Ester Kočičkovou z oblíbeného pořadu Na Stojáka! 

Opravdu nás čeká plno zajímavých živých přenosů, na které se těšíme i my z Many. A největší výhoda live streamu? I vy se můžete zapojit, ptát se, diskutovat nebo si vybrat píseň na přání. Ne každé živé vysílání bude natrvalo zveřejněné, abychom podpořili jeho exkluzivitu, tak neváhejte a sledujte nás, ať vám něco neuteče. 

Pokud je tu mezi vámi muzikant, kouzelník, exhibicionista - prostě kdokoliv, kdo by se rád přidal - případně kdo zná někoho, kdo by na našem streamu rád živě vystoupil a ukázal něco zajímavého všem, kteří jsou zavřeni v karanténě, napište nám. Rádi se s vámi propojíme a něco vymyslíme. 

Na viděnou na našich streamech! 

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many