Prášek Sunlight doprodán. Zbývají poslední balení Dreamu a Love

Prášek Sunlight doprodán. Zbývají poslední balení Dreamu a Love

Informace pro všechny milovníky čokoládového Mana prášku Dream a jahodovo-malinového prášku Love. Vzhledem k enormnímu nárůstu vašich objednávek, kterému čelíme už třetí týden, jsme vyprodali prakticky všechny skladové zásoby určené na čtvrt roku dopředu. V tuto chvíli máme k dispozici posledních několik set krabic prášků Love a Dream, které čekají na své majitele. Příchuť Sunlight je již definitivně vyprodána. Výroba těchto tří příchutí již nepokračuje. Tvrdě ale pracujeme na nové příchuti, která je už na cestě. 

Aktualizováno 16. března 2020: Omlouváme se, všechny příchutě byly beznadějně vyprodány již během sobotního poledne.

Jak jsme vás v předchozích blogových článcích informovali, od konce února přijímáme na našich eshopech velké množství objednávek. Naše zásoby příchutí v prášku, které měly pokrýt poptávku na následující tři měsíce, jsou téměř pryč. V tuto chvíli investujeme všechnu naši energii do výroby dostatečného množství našeho klíčového produktu prášku Mana Powder Origin Mark 6. Díky novým směnám a přesčasům jsme zatím schopni vaše potřeby pokrýt.

Příchuť Sunlight tak kompletně zmizela dříve, než jsme vás o tom stihli informovat. A proto vám chceme dát vědět, že podobný osud brzy čeká i Mana prášek Love a Mana prášek Dream a vy máte poslední možnost si je objednat.

Výroba těchto tří příchutí již nepokračuje. Zároveň vás ale můžeme navnadit na novinku. Finišujeme výrobu nové receptury Mark 6 u jedné z těchto tří příchutí a do prodeje ji plánujeme uvést v polovině dubna. Už teď můžeme poodhalit, že s novou příchutí přijde také nový název, ale zároveň zachováme stejně dokonalé složení jako má Origin Mark 6.

Než budeme schopni představit vám nový produkt, sáhněte po naší původní a zároveň bezkonkurenčně stále nejoblíbenější příchuti Origin. Její nejnovější receptura k vám míří doslova rovnou z výrobní linky. Kromě skvělého složení a chuti se tak můžete těšit také na rok a půl dlouhou trvanlivost.

Ne nadarmo je prášková Mana Origin celé roky nejprodávanějším produktem. Má lahodnou, neutrální krémovou chuť, která se nikdy neomrzí. A také se skvěle hodí na přípravu sladkých i slaných smoothies, stejně jako přísada do různých receptů, které vám v brzké době chceme postupně představovat.  

Prášek | Origin | Mark 6

1400 Kč

To je také důvod, proč se v  Maně nesoustředíme pouze na výrobu spousty příchutí. Pracujeme nadále i na nových příchutích prášku a drinku. Větší úkol s globálním přesahem ale vidíme v tom vyvinout, vyrobit a nabídnout vám rozdílné formy produktů. S pomocí Originu a jedné dvou přísad si dokážete do minuty smíchat téměř jakoukoliv příchuť. Ale dát si nutričně kompletní rostlinnou alternativu k masu, na to už potřebujete nás a ManaBurger. Tímto směrem nyní míří náš focus a burgerem rozhodně nekončíme. Náš vývojový tým biochemiků a potravinářských odborníků už nějakou dobu pracuje na nových potravinách, abyste si v budoucnu mohli pochutnat na dalších produktech Many. 

Pevně věříme, že s pomocí všech státem nařízených opatření se podaří tuto pandemii zvládnout, nijak nebude ovlivněn chod naší výroby či našich dodavatelů, a my tak budeme schopni dodržet předpokládané termíny. 

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many