Skladové zásoby mizí rychlostí světla. Vyrábíme na maximum.

Skladové zásoby mizí rychlostí světla. Vyrábíme na maximum.

Aktualizováno 10. března 2020 (na konci článku)

Ahoj,

reagujeme na výjimečnou situaci a na vaši zpětnou vazbu. Rozhodli jsme se vás informovat o našem stavu se zásobami Many. V minulosti jsme vždy naše zákazníky o všem a ihned otevřeně informovali a cítíme povinnost to udělat i nyní. Tenhle výjimečný stav si to žádá.

Naše skladové zásoby pro český i evropský trh během posledních čtyřech dní prakticky mizí před očima. Za zhruba 90 hodin jste u nás vykoupili ekvivalent množství Mana prášku Mark 6 připravené na několik následujících měsíců. Další výrobu budeme naskladňovat v pondělí a nyní doprodáváme zásoby Mark 5. Na rovinu, ten enormní zájem o Manu nás začátkem týdne překvapil, ale nyní už samozřejmě chápeme, co se děje. Svět reaguje na nestandardní dění a my také.

Během těchto dní náš tým ve skladu dokázal vyexpedovat tříměsíční zásoby. Jsou to neuvěřitelné počty objednávek a objemy, které narostly celkově čtrnáctinásobně. Vyrábíme o sto šest. Kolegové ve výrobě narychlo dělají přesčasy a otevíráme další směny.

Vše, co teď vyrobíme, jde okamžitě k vám. Přestože budeme mít s dodáním Many pár dní zpoždění, doručíme vám co nejrychleji to půjde i produkty, které nyní nejsou na skladě. Ihned, jakmile je dovyrobíme. Omlouváme se a věříme, že tuhle nenadálou situaci chápete.

V žádném případě nechceme celou situaci podceňovat. Naším cílem je přinést řešení, které bude fungovat. To znamená - dokázat se na tuto situaci adaptovat a doručit co nejvíce jídla, které objednáváte a ideálně uspokojit všechnu vaši potřebu. Vyčlenili jsme akční tým a přistupujeme k nekonvenčnímu řešení. Během celé středy jsme vymýšleli zkrácení výrobního řetězce na nutné minimum tak, abychom dokázali čerstvě vyrobený produkt okamžitě zabalit v naší tovární hale. Proto jsme pro tento výjimečný případ vytvořili nové balení, u kterého jsme odstranili současné obalové materiály a budeme jej plnit přímo u nás ve výrobě okamžitě po míchacím procesu.

Tím ušetříme hlavně čas nutný k výrobě obalů a odstraníme problém s napasováním do nabitých balících oken u našich partnerů. To nejdůležitější je produkt, který je uvnitř balení - tedy Mana - a ne pěkný obal. Tímto krokem jsme dočasně schopni zrychlit výrobu 10ti násobně. 

Právě teď, když čtete tyto řádky, už připravujeme výrobu dočasné podoby Many. Bude se jednat o velké balení s obsahem 140 porcí jídla (1 jídlo = 400 kcal)  a celkové energetické hodnotě 56 000 kcal. Jedná se o jídlo na celý měsíc pro jednoho dospělého člověka. Celková hmotnost balení bude cca 13 840 g, trvanlivost 18 měsíců. S výrobou začínáme v pondělí. Cena 5 100 Kč. Produkt bude k dispozici na našem webu od tohoto víkendu.

Aktualizace 10. března 2020: Ahoj, milí zákazníci. Chceme vám dát vědět, že na výrobě velkého balení i nadále pracujeme. Jak jsme vás informovali, už čtrnáct dní ve firmě pracujeme na vícero směn, děláme přesčasy i víkendy, abychom dokázali pokrýt ten násobně zvýšený počet vašich objednávek. Díky naší rychlé reakci a úsilí kolegů ve výrobě se nám to zatím daří. Vyrábíme, co to jde. A zatím jsme schopni vám Manu doručovat v podobě, jak jste zvyklí. Stejně jako my ale určitě také sledujete všechna ta narůstající opatření a omezení. Skutečně je teď těžké cokoliv předjímat. Jako výrobce trvanlivého jídla ale chceme být připravení dopředu, a proto i nadále zmíněný velký formát balení vyvíjíme. A pokud si to situace bude žádat, uvedeme ho okamžitě do prodeje. Sledujte naše kanály, snažíme se vás o všem průběžně informovat. Děkujeme. 

Jakub Krejčík, CEO

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many