Složení dotažené k dokonalosti. Tohle je nový ManaPowder Origin!

Složení dotažené k dokonalosti. Tohle je nový ManaPowder Origin!

Vy, kteří jste s námi už nějakou dobu, víte, že neustále pracujeme na složení Many. Vyhodnocujeme nejnovější vědecké poznatky, klinické studie, provádíme laboratorní analýzy, zapracováváme do receptury cenné připomínky od vás, zákazníků, hledáme nové, ještě lepší suroviny, zdokonalujeme vlastní hi-tech výrobu. Výsledkem téhle roční práce a stovek vývojových iterací pak bývá vydání nové receptury pod označením “Mark”. Je to vždy vrchol naší dlouhodobé práce. 

Na začátku roku 2020 máme tu čest představit vám nejnovější Manu Mark 6. Se složením, které je vzhledem k současnému odbornému vědění a technologiím na naprostém vrcholu! Což nás i trochu děsí. Tuhle recepturu totiž bude hodně těžké překonat :-)

 

ManaPowder | Origin | Mark 6

1 649 Kč

Nejprve důležitá zpráva pro vás všechny, kteří jste nedali dopustit na předchozí verzi neochucené Many Origin. To nejlepší jsme zachovali i v nové Maně! Krémovou, vyváženou chuť s jemným ovesným nádech, která se vám nikdy neomrzí. A kdyby snad někdy přece jen omrzela, i novou “šestku” jsme designovali tak, aby se vám skvěle hodila na přípravu sladkých i slaných smoothies. 

Samozřejmostí je nadále i to, že jedna porce Many obsahuje 400 kcal energie. A stejná je i příprava, jak jste byli zvyklí. Na jednu porci potřebujete opět 86 g prášku a 300 ml vody. Pak stačí třicet vteřin promíchat v naší lahvi nebo v domácím mixeru a je hotovo.

A teď pojďme na to, v čem je Mark 6 lepší. Nová Mana je nutričně ještě pestřejší, s rozmanitějšími nutrienty a celkově nabušenější než předchozí verze. 

6 druhů bílkovin

Jedna porce Many (400 kcal) vám dodá 21 g kvalitních rostlinných surovin ze šesti druhů proteinu. Předchozí verze měla proteiny dva, Mark 6 jich má hned šest! Konkrétně to jsou izolovaná sojová bílkovina, izolovaná hrachová bílkovina, ovesný, konopný, rýžový protein a protein ze sladkovodní řasy. 

Nejde jen o množství bílkovin. Velmi důležité je také to, zda daná potravina obsahuje kompletní aminokyselinové spektrum, zda má jídlo zastoupené všechny jednotlivé aminokyseliny v potřebných množstvích. A to Mana má. Ve srovnání s referenční bílkovinou dle Světové zdravotnické organizace (WHO) a na základě chemických analýz vychází naše proteinové spektrum u Mark 6 jako vynikající. 

8 druhů vlákniny i 6 druhů tuků

Receptura Mark 6 nově obsahuje osm různých typů vlákniny a také bohatou směs šesti rostlinných tuků včetně omega-3 a její důležité podsložky EPA a DHA. Předchozí verze Many byla složená ze tří druhů vlákniny a pěti rostlinných tuků. 

V jedné porci nyní najdete 7 g vlákniny, které podpoří růst a funkce našich přátelských střevních bakterií. Zdroji vlákniny v Maně jsou ovesná vláknina s významným obsahem beta-glukanů, rozpustná vláknina z kořene čekanky známá jako inulin, arabská guma, mrkvová vláknina a vlákniny z konopí, hrachu, sóji a sladkovodní řasy.

Jedna porce obsahuje také 19 g tuků z oleje z mořských řas, řepkového, kokosového, slunečnicového a lněného oleje, fosfolipidy ze sojového lecitinu a navíc také tuky z ovsa. Unikátní směs rostlinných olejů v Maně je zdrojem důležitých vitaminů rozpustných v tucích a cenných fytonutrientů  jako jsou vitamin E, fytosteroly a lutein.

Multivitamín v netradiční podobě

Stejně jako předchozí receptura, i nové složení Mark 6 obsahuje 14 vitamínů a 24 minerálů. Nově jsme ale přidali nové chelatované formy hořčíku, draslíku a zinku, které jsou ještě lépe biologicky vstřebatelné. Zvýšili jsme také množství draslíku z původních 400 mg na současných 700 mg na porci. Jedna porce prášku Mark 6 teď obsahuje stejné množství draslíku jako dva banány. Že se dá v případě Many skutečně mluvit o multivitamínu, dokládá fakt, že denní dávka nové receptury člověku přináší dle studií Evropského úřadu pro bezpečnost potravin rekordních 173 zdravotních benefitů.

Nová receptura u drinků a příchutí v prášku

Určitě vás zajímá, kdy se můžete těšit na novou recepturu u drinků i ostatních příchutí v prášku. Drink Mark 6 plánujeme uvést do prodeje v druhé polovině roku 2020. Vzhledem k velmi složité výrobní technologii vyžaduje vývoj nové verze více laboratorních a poloprovozních testů. Příchutě prášku plánujeme uvést dřív, chtěli bychom to stihnout už na začátku jara. Chystáme pro vás zároveň i další překvapení a novinky. Omluvte nás, že to takhle “dávkujeme” postupně. Děkujeme za trpělivost.

 

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many