Společně dodáváme (Mana) energii do první linie

Společně dodáváme (Mana) energii do první linie

Nejkrásnější odměnou za naší práci je možnost vidět, že to, co děláme, má smysl. Že můžeme pomoci lidem, kteří to teď potřebují nejvíce. 

Rozhodli jsme se svým dílem pomoci těm, kteří během současné epidemie koronaviru stojí v první linii a s maximálním nasazením pomáhají ostatním. Čas a energie je něco, čehož tito hrdinové všedních dní rozhodně nemají nazbyt. Proto jsme českým záchranným sborům a dobrovolníkům v terénu v uplynulých dnech darovali 3 500 porcí jídla ve formě Mana drinku.

Rozdělili jsme je mezi Zdravotnickou záchrannou službu hl. m. Prahy, zaměstnance Nemocnice Na Bulovce, dobrovolníky v terénu od Českého červeného kříže a Magistrátu hl. m. Prahy a také mezi Nadaci Krása pomoci, která drinky darovala seniorům, o něž se stará. 

Děkujeme všem, kteří pomáhají s námi. Za pár dní jste počet drinků dokázali zdvojnásobit na 7000 a přispíváte i nadále. 

Díky vašemu pozitivnímu feedbacku na naši iniciativu jsme se rozhodli v pomoci pokračovat a zapojit do ní vás, naše zákazníky a fanoušky. My v Maně v sílu komunity věříme. A kdy jindy se spojit pro dobrou věc než v těchto časech.

Spustili jsme iniciativu na pomoc záchranným složkám na 30 dnů s cílem zdvojnásobit dosud námi darovaný počet jídel. Úkol zněl jasně: Vy přispějete libovolným množstvím drinků a my je doručíme tam, kde pomohou dodat energii a ušetřit čas. 

Vy jste ale během čtyř dnů nejen dokázali zdvojnásobit počet drinků na 7000, ale přispíváte i nadále. Jste úžasní! Darovat Manu záchranářům můžete až do neděle 29. března. Pomozte nám podpořit ty, kteří za nás každý den čelí stresu, nátlaku a ohrožení vlastního zdraví. Sdílejte, darujte a podporujte se navzájem. 

Hned po ukončení této iniciativy začneme vybrané Mana drinky doručovat jednotlivým záchranným složkám. Je potřeba pomáhat rychle. Je samozřejmostí, že vás jako dárce drinků budeme informovat, komu a jaké množství jídel jsme doručili. Sledujte proto naše sociální sítě i vaší emailovou adresu. Zároveň slibujeme, že i nadále budeme hledat cesty, jak podat pomocnou ruku. Už jsme alokovali ve výrobě další tisíce drinků, které půjdou lidem v první linii.

Tímto bychom chtěli poděkovat všem, kteří pomáhají s námi nebo i jakoukoliv jinou cestou - jste boží!

Věříme, že společně tuhle situaci zvládneme a brzy se vrátíme k normálním životům.

Váš tým Mana 

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many