Velká novinka! Mana míří do USA, předobjednávky už běží

Velká novinka! Mana míří do USA, předobjednávky už běží

Máme skvělé zprávy (nejen) pro naše české a slovenské fanoušky žíjící ve Spojených státech amerických. Rádi bychom oficiálně oznámili, že po dlouhých přípravách je to konečně tady: Mana jde dobýt Ameriku! 

Dlouho jsme na tom pracovali. Založili naši druhou zahraniční pobočku v New Yorku, papírovali, řešili administrativní překážky, uzavírali smlouvy, dohody, pracovali na nových webových stránkách. A konečně se vám můžeme pochlubit a dát vědět vám všem, kteří jste nám v uplynulých měsících a letech psali, kdy konečně vám Manu doručíme za oceán. Tak tedy - teď. Konečně! ❤️🇺🇸

Prášek Mana Origin, lahev Nalgene a nerezová odměrka

Na nových stránkách drinkmana.com už v tuhle chvíli běží předobjednávky na naši nejoblíbenější práškovou Manu Origin a také na Starter Kit, který se skládá z decentní, nerezové odměrky pro přesné dávkování a naší designové, originální lahve od slavné americké značky Nalgene.

I přes všechny vícenáklady, které společně se vstupem do Ameriky přicházejí, se nám povedlo stlačit cenu našeho produktu na méně než 2 dolary za jednu porci jídla o 400 kcal. Už na začátku naší cesty jsme sami sobě dali závazek, že Mana musí být v poměru ke svému kvalitnímu nutričnímu složení a ceně nejvyspělejším a zároveň i nejdostupnějším jídlem součanosti. A tak to bude i na novém kontinentu!

K tomu všemu navíc dáváme dopravu zdarma. Bez omezení na počet objednané Many. A samozřejmě do všech padesáti států. Od Kalifornie až po Floridu!

Takže, pokud máte v Americe rodinu, přátele, známé, kteří vám dosud záviděli, že díky Maně nehladovíte a můžete se kdykoliv efektivně najíst, dejte jim echo. 

Kdy budeme Manu doručovat?

Ti, kteří si objednají v předprodeji, se na Manu mohou těšit jako první. Doručovat začneme už 1. prosince! Vzápětí pak už spouštíme běžný prodej. Prodeje našich dalších příchutí v prášku, hotových drinků a případně dalších doplňků vám zatím nejsme schopni přesně slíbit. Určitě by to ale mělo být ještě v první polovině příštího roku.

“Jsme nadšení a zároveň v očekávání, až naše dokonalé jídlo začneme konečně doručovat zákazníkům. Byli jsme v Evropě prvním výrobcem nutričně kompletního jídla. A teď máme jedinečnou příležitost ukázat Americe, jak jsme Manu během pěti let dokázali vyvinout a vylepšit téměř k dokonalosti. Naší vizí vždy bylo mít all-in-one produkt stvořený vědou, nutričně kompletní a přitom šetrný k přírodě a planetě,” uvedl tvůrce Many Jakub Krejčík.

Výroba i nadále v Česku

V prví fázi expanze budeme Manu vyrábět i nadále v naší výrobě v Uhříněvsi, finální balení a distribuce zákazníkům už bude probíhat u našich partnerských společností v USA.

A do budoucna? Chceme přesunout a lokalizovat celou naši výrobu. Chceme co nejvíce snižovat uhlíkovou stopu vydanou na přepravu zboží, snižovat energetickou náročnost a snižovat také množství výrobního materiálu.

Držte nám i nadále palce! Děkujeme.

Tým Mana

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many