ManaBurger™ Origin
Zakousni se do rostlinného burgeru s koprovo hořčičným dresinkem.
Doba přípravy: 15 minut
Energetická hodnota: 567 kcal (1 porce)
14 SUROVIN
Rozpis na 4 porce:
- 4 ks ManaBurger™
- 4 plátky veganského čedaru
- 4 housky
- velká hrst míchaného salátu (polníček, rukola, hlávkový, mladé řepové listy)
- 2 velká rajčata
- 2 nakládané okurky
- 4 polévkové lžíce kečupu
- ½ bílé cibule
DRESINK:
- 4 lžíce hrubozrnné hořčice
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce bílého vinného octa
- 1 lžíce agávového sirupu (třtinový cukr)
- 5 snítek kopru
- 2 lžíce olivového oleje
- sůl, pepř (dle chuti)
1Nejprve si připrav dresink: do mixéru dej obě hořčice, ocet, sirup i otrhaný kopr a krátce rozmixuj. Pomalu přilévej olivový olej a stále mixuj, než se vše spojí. Hotový dresink podle chuti osol, opepři a uchovej v chladničce.
2Rozmražený ManaBurger™ griluj na rozpálené pánvi, na grilu či v rozehřáté troubě z každé strany 2 - 3 minuty. Doporučujeme přípravu bez oleje, případně lze použít běžný olej do kuchyně. Povrch burgeru tak bude zlatavý a křupavý a vnitřek přitom nádherně narůžovělý a šťavnatý. Na hotový burger polož plátek sýra a nech jej pár minut pod poklicí rozpustit.
3Housky rozkroj a nasucho opeč. Spodní část potři kečupem. Přidej listy salátu, na ně polož tenké plátky rajčete a nahoru ManaBurger™ s plátkem sýra. Navrch přidej pár plátků okurky, najemno nasekanou cibuli a lžíci koprovo hořčičného dresinku. Přiklop vrchní částí housky a máš hotovo. Dobrou chuť!