Nový ManaDrink Origin: receptura Mark 6 přináší velký pokrok, nutričně i chuťově

Nový ManaDrink Origin: receptura Mark 6 přináší velký pokrok, nutričně i chuťově

Více než rok vývoje, zapracovávání nových surovin, nejnovějších vědeckých poznatků a připomínek od zákazníků, stovky vývojových iterací produktu i zdokonalování hi-tech výroby. A na konci toho všeho jeden nový produkt. Představujeme ti nový ManaDrink Origin s recepturou Mark 6, který ti nyní dodá neuvěřitelných 42 esenciálních nutrientů.

V čem je nová receptura Mark 6 unikátní a jaké výhody má oproti předchozí verzi Mark 5? Nový ManaDrink je svou nutriční komplexností i inovovanou chutí o dva kroky dále! Šestá receptura Many obsahuje 8 nových ingrediencí, celkem 42 rostlinných, nutričně bohatých surovin. 6 zdrojů proteinů, 6 zdrojů tuků i 8 zdrojů vlákniny. 9 esenciálních aminokyselin, 14 esenciálních vitamínů, 17 esenciálních minerálů, 2 esenciální mastné kyseliny. Dohromady 42 esenciálních nutrientů, které si naše tělo nedokáže vytvořit a které jsou nepostradatelné pro správné fungování a metabolismus těla.

Do receptury Mark 6 jsme zapracovali 4 nové zdroje proteinu, 5 nových zdrojů vlákniny, 1 nový zdroj tuku, přidali jsme více draslíku pro zdravější srdce a také ještě lépe biologicky vstřebatelné chelátové formy minerálů hořčíku, zinku a právě zmiňovaného draslíku. Jeden drink nově obsahuje 330 kcal, aby byl jemnější, lépe se pil a více chutnal, ale přitom stále efektivně a kvalitně zasytil. Díky inovované a bohaté škále rostlinných složek je nyní poměr nutričních hodnot a kalorií lepší než kdy dříve.

Začátkem tohoto roku jsme uvedli nový ManaPowder vyrobený podle receptury Mark 6. Teď přichází toto složení, které je vzhledem k současnému odbornému vědění a technologiím na naprostém vrcholu, i ve formě kompaktního drinku do ruky.

6 zdrojů bílkovin 

Jedna porce nového ManaDrinku obsahuje 17 g vysoce kvalitních rostlinných bílkovin ze šesti druhů proteinu - předcházející receptura obsahovala zdroje dva. V Mark 6 používáme jako zdroj proteinu izolovanou sojovou a hrachovou bílkovinu, ovesný, konopný, rýžový a řasový protein. Nejde ale jen o samotné množství bílkovin. Velmi důležité je také to, že ManaDrink obsahuje kompletní aminokyselinové spektrum a dodá tvému tělu všech devět esenciálních aminokyselin v dostatečném množství. Díky tomu Mana podporuje růst a regeneraci našich svalů.

8 zdrojů vlákniny

ManaDrink obsahuje také pět nových zdrojů vlákniny, nově tedy celkem šest. Konkrétně se jedná o ovesnou vlákninu s významným obsahem beta-glukanů, rozpustnou vlákninu z kořene čekanky známou jako inulin, mrkvovou vlákninu, celulózu, vlákniny z konopí, hrachu, sóji a mořských řas. Beta-glukany z ovsa pomáhají udržovat normální hladinu cholesterolu v krvi. Inulin z čekanky je považován za významné prebiotikum. V jedné porci drinku najdeš 4,4 g vlákniny, které podpoří dobré trávení i růst a funkci přátelských střevních bakterií.

ManaDrink™ Origin

899 Kč

 

6 zdrojů tuku i esenciální omega-3

Zdravé tuky v Maně pomáhají regulovat cholesterol v krvi a dodají ti tu správnou energii pro tvé tělo i mozek. Jedna porce drinku obsahuje 16 g tuků z oleje z mořských řas (bohaté na Omega 3 EPA a DHA), kokosového, slunečnicového, řepkové a lněného oleje, fosfolipidy ze sojového lecitinu a navíc také tuky z ovsa. Unikátní směs rostlinných olejů v Maně je zdrojem důležitých vitamínů rozpustných v tucích a cenných fytonutrientů jako jsou vitamín E, fytosteroly nebo lutein. A pro úplnost, Mana obsahuje Omega 3 a Omega 6 mastné kyseliny ve správném poměru 2:1.

Komplexní multivitamín

Nový drink Origin obsahuje 14 esenciálních vitamínů a 17 esenciálních minerálů (+7 dalších minerálů ve formě stopových prvků). Minerální látky jsou naprosto přirozenou součástí našich surovin. Navíc do receptury doplňujeme některé minerály pro zaručení dostatečného příjmu esenciálních nutrientů. Nové chelatované formy hořčíku (mléčnan hořečnatý), draslíku (citronan draselný) a zinku (glukonan zinečnatý) jsou oproti předchozí receptuře Mark 5 ještě lépe vstřebatelné a tedy i lépe biologicky využitelné. Zároveň jsme také výrazně zvýšili množství draslíku z původních 400 mg na současných 520 mg v jednom drinku.

Proč drink nově obsahuje 330 kcal

Nová receptura drinku je sice odlehčená z pohledu energetického obsahu, ale oproti předchozí verzi je nový ManaDrink nutričně ještě komplexnější a rozmanitější. Jedna porce ManaDrinku ti dodá 330 kcal, což představuje přibližně jednu šestinu denní porce při průměrném denním příjmu 2000 kcal. 

Proč jsme se rozhodli snížit energetickou hodnotu drinku z dřívějších 400 kcal? Zatímco u prášku zachováváme tradiční koncept Many, kdy je doporučený denní příjem rozdělený do pěti jídel o 400 kcal, s novým drinkem přinášíme koncept lehkého a nutričně kompletního jídla, které zažene hlad, ale zároveň se po něm člověk nebude cítit “nacpaný”. Naopak se klidně může dál soustředit na práci bez “post-obědové demence” nebo může za chvíli sportovat. Pro někoho může nová verze drinku sloužit jako plnohodnotná lehká snídaně či oběd a pro někoho jako třeba svačina mezi obědem a večeří. Na druhé straně například pro některé ženy s nižším celkovým energetickým příjmem to může být ideální a dostačující porce. 

Jemnější konzistence a krémovější chuť 

Snížení počtu kalorií také přímo souvisí i s naší kontinuální snahou vylepšovat chuť. Při vývoji nových receptur, kdy zapracováváme nové, nutričně co nejhodnotnější suroviny, nesledujeme pouze výživové vlastnosti výsledného produktu, ale také chuť a konzistenci. Díky tomu, že jsme částečně snížili obsah kalorií v drinku, jsme nyní technologicky schopni vyvinout nejen nejlepší a nejjemnější neutrální Origin, ale do budoucna také chuťově lepší varianty příchutí. Jednu z nich už brzy představíme a věříme, že nám dáš za pravdu.

Při vývoji nových receptur také pečlivě nasloucháme zpětné vazbě od našich zákazníků. V této nové verzi drinku jsme zapracovali na odstranění hořkosti i na lepších senzorických vlastnostech. Nový ManaDrink Origin je tak chutnější, dobře se pije i ve spěchu a na cestách, zároveň ale stále výborně zasytí. A hlavně - po nutriční stránce je nový ManaDrink zase o obrovský krok kvalitnější a nutričně rozmanitější než předchozí verze.

Otevři, vypij a pokračuj v tom, co právě děláš.

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many