Nejpovolanější, nejsilnější a nejchlupatější člen našeho týmu. Cosmo Ape!

Nejpovolanější, nejsilnější a nejchlupatější člen našeho týmu. Cosmo Ape!

Cosmo Ape je již od roku 2014, kdy Mana vznikla, nejen naším maskotem, ale také plnohodnotným členem týmu. Na našem webu jej můžeš vidět tančit kolem produktů, v YouTube videích zase vypráví o Maně a o evoluci jídla. Cosmo Ape je totiž nejerudovanější odborník v celé galaxii. A myslíme si, že je pravý čas na to, poznat ho trochu blíž.

Cosmo Ape je intergalaktický cestovatel, chemik, teoretický a praktický fyzik, zručný mistr, první testovací pilot vesmírného sboru, ale hlavně – člen posádky Mana! Co z něj ale dělá nejzpůsobilejšího příslušníka našeho týmu? Je to především jeho odbornost, pokud jde o výživu. I když je Cosmo býložravec, je samý sval a patří mezi nejsilnější zvířata na světě. Boří tak všechny konvenční představy o tom, že bez masa a jiných živočišných produktů nemůže být strava nutričně kompletní. Jinými slovy, Cosmo Ape nám ukazuje nekonečný potenciál rostlinných potravin, inspiruje nás, a tak nám pomáhá dovést Manu k dokonalosti.

Protože je Cosmo Ape velmi zaneprázdněná moderní gorila, nemá čas žvýkat listy 6 hodin denně jako jiní z jeho druhu. Spoléhá se výlučně na Manu, protože ví, že mu během několika vteřin dodá všechny potřebné živiny. Díky Maně tak Cosmo ušetří hromadu času, který může využít na to, co ho skutečně zajímá: intergalaktické cestování, výzkum nutričně výkonných potravin a vývoj Many. A čím nás ještě Cosmo Ape inspiruje? Toto zvíře existuje pravděpodobně již miliony let, tedy déle než člověk, a to jen na rostlinné stravě. Ukazuje nám tak, že jde o dietu ověřenou stovkami tisíc let a vhodnou i do budoucna.

Vše se vyvíjí. A jídlo také!

Chceš vidět Cosma v akci? Koukni se na toto video! Natočili jsme ho sice před 2 lety a za ten čas udělala Mana velký krok vpřed, ale právě o tom to je. Evoluce! Rozvoj a pokrok! Protože stejně, jak se vyvíjí architektura či elektronika, vyvíjí se taky jídlo. A my v Maně se na tom hrdě podílíme. Již za pár desetiletí se zemědělství nedokáže vyrovnat s rostoucí světovou populací. Potraviny pro lidstvo tak bude potřeba zajistit i s pomocí inteligentních řešení. Mana obsahuje absolutně vše, co lidské tělo potřebuje, a proto je základem pro budoucí, nutričně kompletní a ekologicky udržitelné potraviny. Objednej si ManaDrink nebo ManaPowder a buď stejně silný, zdravý a uvědomělý jako Cosmo Ape!

 

 

 

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many