ManaBurger je zpátky v Burrito Loco. Běž na nutričně nadupaný burger nebo burrito v mexickém stylu!

ManaBurger je zpátky v Burrito Loco. Běž na nutričně nadupaný burger nebo burrito v mexickém stylu!


Jakub Krejčík a zakladatel Burrito Loco, Glenn David Spicker.

S velkou radostí oznamujeme, že se náš ManaBurger stal součástí stálé nabídky v Burrito Loco! O spolupráci s oblíbenou sítí bister jsme na našem blogu informovali již v lednu 2021. Společně jsme tehdy vyladili recept na skvělé ManaBurger Burrito, které mělo tak velký úspěch, že jsme se rozhodli spolupráci obnovit a prohloubit. Ba co víc, naše rostlinné, nutričně kompletní burgery úplně nahradily Beyond Meat. S tím souvisí i rozšíření nabídky, takže od nynějška si můžeš vychutnat ManaBurger jako burrito i burger. Pokud miluješ mexické jídlo a bez jalapeños nebo domácího guacamole nedáš ani ránu, stav se v Burrito Loco a ochutnej! 

A na co přesně se vlastně můžeš těšit? Tak poslouchej – ManaBurger Burrito dostaneš v rajčatové tortille, ve které nebude chybět pořádná porce grilované zeleniny, černé fazole, BBQ salsa, jalapeño papričky, ledový salát a rajčata. Bomba! Anebo zkus šťavnatý burger s bulkou z jejich vlastní pekárny, se zeleninou a domácím guacamole. Oba kousky najdeš v těchto pobočkách Burrito Loco:

#1 SPÁLENÁ 43 – PRAHA 1

#2 ŠTEFÁNIKOVA 7 – PRAHA 5

#3 MILADY HORÁKOVÉ 3 – PRAHA 7

#4 VINOHRADSKÁ 60 – PRAHA 3

#5 DEJVICKÁ 6 – PRAHA 6

#6 VÍTĚZNÁ 15 – PRAHA 5

#7 SEIFERTOVA 50 – PRAHA 3

#8 KOMUNARDŮ 442/16

„Těší mě, že se náš rostlinný a nutričně nadupaný ManaBurger v Burrito Loco osvědčil a pokračujeme dále. Pro udržitelné stravování je to další krok vpřed. Nový ManaBurger s domácím guacamole jsem sám vyzkoušel a chutná fantasticky! Běžte si ho dát také!” říká náš CEO, Jakub Krejčík.

Zakladatel Burrito Loco, Glenn David Spicker říká: Uzavření spolupráce s Manou nebylo jen o tom najít alternativu k Beyondu a nového kvalitního dodavatele. Bylo to o tom najít parťáka, se kterým se budeme vzájemně posouvat dál, ku prospěchu obou společností.

Jdeme dál

Nadále pokračujeme v rozšiřování spolupráce s dalšími zařízeními, aby sis náš revoluční ManaBurger mohl/a dopřát, kdekoli a kdykoli dostaneš chuť. „Plníme slib ze začátku roku a listujeme nejen retailové řetězce, ale i další restaurace a bistra. V rámci Prahy dobýváme také steakhousy a pivnice, a tak učíme lidi přemýšlet o alternativě masa i tam, kde byste to možná vůbec nečekali. A nejen v Praze. Nejnověji jsme zalistovaní v restauracích v Brně, Ostravě či ve Strakonicích,” dodává Jakub.

Chceš taky ochutnat? Přehled všech provozoven, kde si můžeš aktuálně v republice ManaBurger dopřát, najdeš zde.

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many