Božsky lahodná, ďábelsky důmyslná! Nová generace Mana Mark 7 spatřila světlo světa

Božsky lahodná, ďábelsky důmyslná! Nová generace Mana Mark 7 spatřila světlo světa



Revoluční, geniální, sofistikovaná, lahodná, neodolatelná, výjimečná… Toto všechno jsou odpovědi na otázku, jaká je nová – již sedmá – generace Many. A nejsou to jen prázdné reklamní fráze. Důkazem je posun ve složení a ohromný pokrok v chuti. Nejnovější generace je zkrátka spojením vědy a zdravého rozumu s absolutním požitkářstvím. Však ochutnej a uvidíš! Hedonismus již není jenom výsadou králů. Mana Mark 7 právě přistála na zemi – a je tady pro všechny!

Jako první představujeme ManaPowder a ManaDrink v již legendární příchuti Origin. Jemně vanilková chuť s ovesným nádechem je totiž historicky nejoblíbenější – ovšem nyní lepší než kdykoli předtím.

Zatímco ManaPowder má po smíchání s vodou ještě hladší a lahodnější konzistenci, u ManaDrinku jsme zapracovali na textuře. Jinými slovy, drink je jemnější a lehčí, takže se skvěle pije. A to vše při zachování původní energetické hodnoty (takže stejně dobře zasytí) i obsažených živin. V obou případech je samozřejmostí intenzivní, avšak stále přirozená chuť. Vždyť právě proto Origin milujete.

Fascinuje mě progres v chuti a konzistenci nové generace. Přestože Manu vyvíjíme přes 7 let, stále nacházíme drobné detaily a nuance, které můžeme zlepšit. V případě samotného složení je to – zjednodušeně řečeno – vlastně poměrně snadné, neboť převážně reagujeme na nejnovější doporučení a trendy v oblasti moderní nutriční vědy. Chuť je ovšem subjektivní, je to úplně jiný level. A s novou generací Mark 7 jsme v tomto ohledu vystřelili laťku do nebes,“ říká náš CEO, Jakub Krejčík

Bůh je v detailech

Generace Mark 7 je zdokonalením dokonalého. Receptura Mark 6 byla natolik nutričně kompletní, že jsme se nyní zaměřili na detaily – v souladu s nejnovějšími vědeckými poznatky. Co se nemění, je kombinace celkem 42 vybraných rostlinných ingrediencí, díky které jsme dosáhli unikátně pestrého složení a bezkonkurenčního nutričního spektra živin. Mana v receptuře Mark 7 dodá všech 42 esenciálních živin, které tvé tělo potřebuje.

Bůh je však v detailech, a tak jsme nově přidali:

  • C8 MCT kokosový olej s čistým obsahem triglyceridů kyseliny kaprylové,
  • cholin (vitamín B8) ve formě cholin bitartrátu,
  • vitamín D3, který doplnil vitamín D2.

Na své si přijdou i sportovci, kterým je MCT olej dobře známý. Receptura Mark 7 obsahuje prémiový, destilovaný C8 MCT olej z kokosu s 99 % obsahem triglyceridů kyseliny kaprylové. Ta se v těle rychle odbourává na ketonové látky, které poskytují svalům a mozku okamžitou energii bez následného pocitu únavy. Zkombinovali jsme také vitamin D2 a D3 a jejich množství jsme navýšili pro ještě lepší vstřebatelnost a využitelnost. Semiesenciální živinu cholin, který je nezbytný pro fungování nervové soustavy, zase ocení cholerici :) Že to chutná skvěle asi nemusím zdůrazňovat,“ komentuje novinky ve složení náš spoluzakladatel a ředitel pro výzkum a vývoj, Marek Humpl.


Srovnání receptur Mark 6 a Mark 7

* Uvedené hodnoty platí pro standardní porci ManaPowderu o hodnotě 400 kcal.
** Pro ManaDrink o hodnotě 330 kcal platí stejné nebo velmi podobné údaje.

 

Mana Mark 7 se oblékla do moderního kabátu!

Obal neslouží jen k tomu, aby se produkt dobře převážel a byl trvanlivý i bez potřeby chlazení. Důležité také je, aby výrobek vynikl mezi ostatními a obsahoval všechny potřebné informace. A nesmí se zapomínat ani na samotné rozbalování produktu. I to by měl být speciální okamžik. 

S recepturou Mark 7 proto představujeme nový design, díky kterému novou generaci na pultech obchodů nepřehlédneš a prostřednictvím samolepek se navíc hned dozvíš, co se uvnitř ukrývá!

42 essentials značí nutričně dokonalé superjídlo s obsahem 42 esenciálních nutrientů – jedná se o světový rekord. Symboly zeměkoule a rostlinky ve zkumavce odkazují na vědecký přístup a minimální environmentální dopad – Mana je zkrátka zdravá nejen pro tvé tělo, ale i pro planetu. Kromě toho si můžeš všimnout nezávislého ukazatele Nutri-Score, což je evropský systém nutričního značení potravin, podle kterého patří produktům Mana nejvyšší možné hodnocení A.


Pokud ještě novou generaci neznáš, neváhej a nakupuj. Je chutnější, nadupanější i krásnější než kdykoli předtím!

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many