Ochutnej pokrm bohů! Hříšně čokoládová Mana nové generace je tady

Ochutnej pokrm bohů! Hříšně čokoládová Mana nové generace je tady

V životě jsou momenty, které by člověk nejraději ještě v tu samou chvíli vykřičel do světa. Jsou to takové ty okamžiky jako narození dítěte, odevzdání diplomky, získání vysněné práce… Nebo třeba uvedení nové, revoluční receptury Mana Mark 7! To, jak je naše sedmička geniální a lahodná, už určitě víš – božská příchuť Origin je toho zářným příkladem. Tím ale párty zdaleka nekončí! Dovol nám, abychom ti teď představili druhou novinku – hříšně čokoládovou Manu tak, jak ji ještě neznáš. Věř, že tě svou chutí naprosto odzbrojí!

Nová Mana Choco je vymazlená opravdu do posledního detailu. Stejně jako naše již legendární a historicky nejoblíbenější příchuť Origin má i Mana Choco ještě hladší a lahodnější konzistenci. Je zkrátka jemnější a lehčí. Díky přidání extra dávky prvotřídního kakaa jsme navíc docílili ještě bohatší čokoládové chuti, která nemá obdoby. V této chvíli uvádíme na našem webu ManaPowder Choco – drinky budou následovat za pár dní. 

UPDATE: 21. 4. jsme uvedli už i ManaDrink Choco.

 „U vývoje nové receptury začínáme vždy od úplného začátku. V průběhu vývoje aktualizujeme všechny dostupné informace z oblasti lidské biologie, potravinářství a chemie. Chce to také dávku odvahy, citu pro detail a sehraný tým. Mana tohle všechno má. Proto bych rád zopakoval, že s novou Mark 7 jsme vystřelili laťku opravdu až do nebes – a to nejen u příchuti Origin, ale i u naší čokoládové Many, která je jednoduše boží,”  říká náš CEO, Jakub Krejčík.

Držíme krok s nejnovějšími trendy

Předchozí iterace Many byla natolik nutričně kompletní, že jsme se nyní zaměřili na detaily. Jsou to totiž právě ony drobné nuance, které stojí na hranici mezi skvělým a naprosto dokonalým. Jak se říká – bůh je v detailech. Stejně jako u příchutě Origin proto krom unikátní kombinace 42 esenciálních živin najdeš i u naší čokoládové Many zcela nové ingredience, které ještě lépe podpoří zdraví a správnou funkci tvého těla. Více si můžeš přečíst zde.

Nejen tedy, že s Manou Choco svému tělu dodáš nutričně naboostované jídlo plné těch nejkvalitnějších surovin, ale zároveň získáš uspokojivý pocit z toho, že mlsáš opravdu zdravě! 

Kakao jako zázračný pokrm bohů

Už staří Aztékové považovali kakaové boby za pokrm bohů – afrodiziakum, ale i lék. Nejde jen o jeho nezaměnitelnou bohatou chuť, ale také o obrovské množství zdraví prospěšných látek, které prospívají našemu tělu i mysli. A dokazuje to řada odborných studií. 

Za zmínku stojí vysoký obsah polyfenolů, přírodních antioxidantů s protizánětlivými účinky, dále flavonoidů, které pomáhají snižovat vysoký krevní tlak a mají příznivý vliv i na hojení ran, nebo theobrominu, který zlepšuje koncentraci a vizuální zpracování informací. Kakao je jednoduše malý zázrak, se kterým podpoříš nejen zdraví střev, snížíš únavu a vyčerpání, ale v neposlední řadě pozitivně ovlivníš i náladu. :) 

Zcela upřímně můžeme říct, že jsme neskutečně šťastní, že s vámi tuhle novinku můžeme konečně sdílet – a také pyšní na všechny, kteří se na přípravě i uvedení Mark 7 podíleli. Velké díky všem!

The Latest posts

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Užij si atraktivní kombinace Many za výhodnou cenu

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

Láska napříč vesmírem: Čerstvá chuť jahod a sametové Many jako dokonalý pár

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many

„Go Bananas!“ s šíleně dobrou banánovou novinkou Many